fbpx

E-Book

Ik word gek van alles

De Chaos van het Drukke Leven

Je hebt ongetwijfeld een druk en hectisch leven, waarbij je constant bezig bent met allerlei verplichtingen en activiteiten. Wellicht doet deze situatie je denken aan die ene reclame, al weet je niet meer precies of het over tampons of margarine ging – dergelijke triviaalheden raken nu eenmaal snel vergeten in de drukte van het leven. Het lijkt wel alsof hoe drukker je het hebt, des te makkelijker je dingen vergeet.

Het Gevoel van Overweldiging

Dit kan zich opstapelen tot een punt waarop je jezelf volledig verliest in de chaos en de drukte van alles en iedereen om je heen, en het meest van al nog van jezelf! Het interessante is dat dit fenomeen niet beperkt blijft tot een specifiek geslacht; zowel vrouwen als mannen kunnen zich in dezelfde mallemolen van vergetelheid en overweldiging bevinden.

Gemeenschappelijke Ervaringen

Dus, herkenbaar? Je bent absoluut niet de enige. Velen worstelen met dezelfde gevoelens en ervaren hoe de overvloed aan verschillende verantwoordelijkheden en activiteiten een gevoel van totale chaos in hun hoofd teweegbrengt, of zelfs een gevoel van onrust in hun lichaam. Diep van binnen besef je dat je wellicht wat gas terug moet nemen om wat meer rust in je leven te creëren, maar waarschijnlijk wachten er nog tal van leuke en belangrijke taken op je.

Het Dilemma van Verantwoordelijkheden

Het liefst zou je willen dat je kon stoppen met de vervelende verplichtingen die op je schouders rusten, maar helaas zijn dat vaak juist de zaken die echt moeten gebeuren. Kortom, hoe kun je een betere balans vinden in je leven te midden van deze voortdurende hectiek en verantwoordelijkheden?

Nog meer boeken van Flonker:

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.