fbpx

E-Book

No Fear of Feelings

Hoe je kunt surfen op gevoel

No Fear of Feelings: Vind Balans in de Chaos en Neem de Touwtjes van je Leven Weer in Handen

Ben je ooit overweldigd geweest door de chaos van het dagelijkse leven? Heb je je gevoelens soms willen negeren en de schuld voor je problemen elders willen leggen? “No Fear of Feelings” is een gratis E-book dat je de tools en inzichten biedt om weer de controle te krijgen over je leven en emotionele balans te vinden.

In de drukte van het moderne leven is het soms moeilijk om je gevoelens te reguleren, je gedachten onder controle te houden en een gevoel van harmonie te behouden. Dit E-book begeleidt je door de stappen die nodig zijn om deze balans te herstellen. Leer hoe je effectief omgaat met je emoties, voldoende rust neemt, een gezond denkpatroon ontwikkelt, ritme en routine in je leven integreert, en je sociale contacten optimaal benut.

Auteur Joke Bruggenkamp put uit jarenlange ervaring en een achtergrond in de psychologie om praktische en bruikbare tips te delen. Burn-outklachten en het gevoel de grip op je leven te verliezen zijn veelvoorkomende uitdagingen waarmee mensen worstelen, en dit E-book biedt concrete begeleiding om deze obstakels te overwinnen.

“Waarom dit ebook?” hoor ik je vragen. Dit E-book is ontstaan uit de behoefte om mensen te helpen die net als jij worstelen met gevoelens van overweldiging en stress. Als je wilt begrijpen hoe je je leven kunt veranderen, is dit E-book de perfecte bron voor jou. Neem de touwtjes weer in handen en creĆ«er de balans en rust die je verdient.

Welkom bij “No Fear of Feelings,” waar we je begeleiden op jouw reis naar emotionele evenwicht en persoonlijke groei. Neem vandaag nog de eerste stap naar een leven zonder angst voor je gevoelens.

Nog meer boeken van Flonker:

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.