fbpx

Wij staan voor jouw herstel: Burn-out coaching bij Flonker

Ik word gek van alles!

Met een praktisch plan voor het herstellen van je burn-out

Ga je regelmatig over je grenzen heen, ben je vaak uitgeput aan het einde van de dag of heb je de neiging tot pleasen of perfectionisme? Of ervaar je veel onrust van het werk of de combinatie werk-privé en kun je steeds minder kunnen genieten van de leuke dingen in het leven? Dan is de kans groot dat jij onderweg bent naar een burn-out of overspanning. Wacht niet te lang en zoek hierbij hulp.

Een burn-out markeert vaak het begin van een nieuwe fase in je leven, waarin verandering noodzakelijk is. Ontdek welke veranderingen nodig zijn in jouw leven en hoe je je gevoel kunt gebruiken om je leven zo in te vullen zodat het bij jou past. We helpen je graag om duidelijkheid te krijgen over welke stappen jij kunt ondernemen voor meer rust, energie en balans in je leven.

Flonker coaching is ontstaan vanuit psychologenpraktijk Flonker. We hebben dus alle kennis over protocollen en behandelmogelijkheden van een burn-out (en van piekeren, paniekaanvallen, slaapproblemen enzovoorts). 

Wij zijn blij met gevoel

Veel coaching is erop gericht om te zorgen dat je geen last meer hebt van iets. Wij zijn juist blij als je ergens 'last' van hebt, want dat gevoel is een duidelijk signaal dat er ergens iets niet klopt en waar dus iets moet veranderen. 

Direct door naar de oplossing!

We zien gevoel als iets praktisch, iets fysieks. Je gevoel waarschuwt je als je iets doet wat niet goed voor je is en het laat je ook weten wanneer je iets doet wat wel bij je past. En dat is ons doel bij de coaching: dat je geen last meer hebt, maar direct door kunt naar de oplossing! 

Tijdens het intakegesprek  voelde ik mij al helemaal op mijn gemak. De coaching sessies die ik daarna heb gehad hebben mij zo ongelooflijk geholpen. Ik ontdekte waar ik echt mee zat en daardoor kreeg ik weer houvast op alle kleine zaken die de hoofdzaken leken te zijn. “

Annemarie (42 jaar)
leerkracht

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Samen zullen we helderheid creëren over de stappen die nodig
zijn voor meer welzijn en balans in je leven.

Investeren in jezelf is vaak een lastig punt. Je vindt vast dat je het zelf moet kunnen ;-). Het lukt anderen toch ook? 

Maar de vraag is eigenlijk: wat helpt jou om zo snel mogelijk weer lekker in je vel te zitten? En zo je energie weer kunt besteden aan de dingen waar je blij en gelukkig van wordt? 

In de intake kijken we samen met jou naar jouw beste oplossing en stellen we een pakket voor jou samen. We werken graag doelgericht, en gaan direct aan de slag met je beter voelen. Daarom kunnen we ook snel voor resultaat zorgen. Afhankelijk van je klachten én je wensen kunnen we al een pakket samenstellen van 5 sessies voor € 1000,-.

 

Werkgevers betalen vaak mee aan coaching. Zij hebben er namelijk ook belang bij dat jij niet in een burn-out terecht komt óf snel weer lekker aan het werk kunt.

 

Hulp bij het aanvragen van werknemersvergoeding?

Vaak betalen werkgevers mee aan programma’s. We kunnen hiervoor een onderbouwing en offerte maken. Vraag je coach even bij de intake, we helpen je hier graag mee.

Al onze coaches hebben een eigen specialiteit en werkwijze.
Je kunt zelf aangeven met wie je graag wilt werken, maar we kunnen je ook adviseren in het intakegesprek.

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.

Download dit E-Book

Met een praktisch plan voor het herstellen van je burn-out