fbpx

Flonker Coaching:

business coaching

Bereik optimale groei door balans tussen persoonlijke en zakelijke uitdagingen te vinden.

Ben jij een gedreven ondernemer die altijd streeft naar groei en verbetering?

Maar merk je dat bepaalde obstakels je tegenhouden om je volledige potentieel te benutten? Als ondernemer weet je dat investeren in jezelf en je bedrijf essentieel is voor groei.

Ben jij er klaar voor om jouw potentieel te benutten en de markt te veroveren? Wil jij een persoonlijke aanpak en een plan dat perfect past bij jou én je bedrijf? 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om zowel persoonlijke als bedrijfsgroei te realiseren en succes te behalen.

Waarom mensen graag met ons werken
Meer weten over business coaching?

Neem contact op of plan een
vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Ontdek je potentieel en domineer je markt

Over business coaching

Ben jij ondernemer en toe aan een upgrade van je bedrijf en je privé? Merk je dat je er als ondernemer vaak alleen voor staat, merk je onbegrip voor jouw ambitie of kost het je moeite om geïnspireerd te blijven? Verzand je in al je taken, heb je moeite met het vinden van de goede mensen, ze goed aan te sturen of om te delegeren en los te laten? Kost het je moeite om je werk los te laten als je thuis bent, sta je altijd aan en maak je je veel zorgen over alles en iedereen? Waarschijnlijk is het dan tijd om je bedrijf te professionaliseren, jezelf misbaar te maken en meer te genieten van de mooie dingen in het leven.

Wat kan Ondernemer & Business coaching voor jou betekenen?

Stress reguleren

Omgaan met continu ‘aan’ staan

Delegeren en loslaten

Omgaan met perfectionisme en controle

Besluiten nemen

Met vertrouwen knopen doorhakken

Bedrijfsprocessen

Maak jezelf misbaar

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Op zoek naar nieuwe inspiratie

Leiderschap

Van taken droppen of te veel pleasen naar inspirationeel leiderschap

Omgaan met eenzaamheid en uitputting

Creëren van een inner circle

Financieel gezond

Organiseer een continue geldstroom

Gezondheid en welzijn

Beter zorgen voor jezelf

Gebrek aan work-life-integratie

Omgaan met spanningen in relaties

Workaholisme en verslavingsgedrag

Oplossen van je interne onrust

Doorgroeien (of niet) met partners

Zijn jullie klaar voor de volgende fase?
Ontdek wat business coaching jou oplevert in een vrijblijvend gesprek!

Werkwijze

Dit kun je verwachten

Onze coachingsprogramma’s geven je een idee van de meest voorkomende problemen die mensen hebben. Maar iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Het gaat ook niet om het programma, maar om jou. Daarom beginnen we altijd met een intake:

1. Intake

Bij de intake stellen we altijd twee vragen: waar heb je last van en hoe zou je het graag anders willen zien? Beide vragen helpen ons om beter inzicht te krijgen in jouw situatie, zodat we je op de best mogelijke manier kunnen helpen. Vervolgens leggen we uit hoe wij werken en wat we specifiek voor jou zouden kunnen doen. Als dat past en als jij het gevoel hebt dat het klikt kunnen we door. Dat is overigens ook de reden dat we al zoveel informatie over onze coaches op de website hebben staan: wij vinden het ook heel belangrijk dat er een goede klik is. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde coach, geef dat dan vooral aan! De intake duurt ongeveer een half uur en is kosteloos.

2. Aan de slag

Onze manier van werken is dat we graag snel naar de kern gaan en problemen daar oplossen waar het pijn doet. Dat is soms moeilijk, maar het is wel de plek waar de oplossingen liggen: je wilt toch graag minder last hebben van waar je mee zit? Het geeft niet als je er tegenop ziet of niet weet hoe het moet: daar zijn wij voor. Wij helpen je met dit proces. Kort samengevat: wij weten de route naar de oplossing, jij bepaalt het tempo. Overigens leggen we je dit allemaal uitgebreid uit als we aan de slag gaan. De problemen kunnen pijnlijk zijn, onze oplossingen zijn praktisch, logisch en effectief.

3. De resultaten

Het geheim van goede coaching is dat je loslaat wat niet goed voor je is en kiest voor wat je wel wilt. Als je niet bang meer bent voor gevoelens van angst en onrust, heb je alle vrijheid om keuzes te maken, je grenzen aan te geven en vanuit rust en vertrouwen je leven vorm te geven. Dat is een vaardigheid waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken.

Tarieven

Een waardevolle inverstering

Investeren in jezelf is vaak een lastig punt. Je vindt dat je het zelf moet doen. Het lukt anderen toch ook? Maar de vraag is eigenlijk: als jij goed voor jezelf zorgt, wil je dan ook niet de beste hulp die je kunt krijgen? Zodat je snel weer lekker in je vel zit en je energie kunt besteden aan de dingen waar je blij en gelukkig van wordt?

We werken met vaste pakketten van 5, 10 of 15 sessies*. In de intake kun je samen met je coach kijken wat het beste bij jou past. De prijzen zijn ook simpel: € 1000,- voor 5 sessie, € 2000,- voor 10 sessies en € 3000,- voor 15 sessies, allemaal excl. BTW. 

Vaak betalen werkgevers mee aan programma’s. We kunnen hiervoor een onderbouwing en offerte maken. Vraag je coach even bij de intake, we helpen je hier graag mee.

Veel gestelde vragen

Antwoorden op vragen

De grootste bottleneck om te groeien ligt vaak bij jezelf. Angst en onrust maken dat je niet altijd de beste beslissingen neemt. Het valt ook niet mee om eerst de stap te maken van werken in je bedrijf, naar werken aan je bedrijf en vervolgens jezelf misbaar te maken in je bedrijf en dat wat jij hebt opgestart los te laten. Joke Bruggenkamp, ervaren psycholoog, ondernemerscoach en eigenaar van Flonker Coaching, begrijpt jouw uitdagingen als geen ander. Wat het ook is dat je groei belemmert – oud zeer dat je nog steeds met je meedraagt, angsten en onzekerheden die je vooruitgang tegenhouden, gebrek aan steun en erkenning voor je ambitie, of destructieve gedragspatronen die je wilt loslaten – wij heb de oplossing die jij nodig hebt. En het stopt niet alleen bij het oplossen van persoonlijke uitdagingen. We kunnen je ook helpen bij het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé, het verbeteren van je relaties en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Alles wat nodig is om jouw succes te vergroten.
Wil jij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Sander Bieringa helpt je, als ervaren business coach, bij het analyseren van jouw bedrijf en het doorvoeren van succesvolle veranderingen. Samen maken we een grondige bedrijfsanalyse en werpen we een objectieve blik op jouw bedrijf. We identificeren de sterke punten, zwakke punten en kansen voor verbetering in jouw doelen, strategieën, processen, personeelsbeheer en financiële prestaties. Maar we gaan verder dan alleen analyse. Met ons verandertraject begeleiden we je bij het implementeren van de nodige veranderingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe strategieën, het optimaliseren van processen, het versterken van de bedrijfscultuur en de samenwerking binnen je team, of het verkoopklaar maken van je bedrijf, wij staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen.
We starten altijd met een vrijblijvende intake bij ons op kantoor. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en je wensen en leggen graag uit hoe wij werken. Als dat klikt kunnen we aan de slag. We beginnen met een kick-off sessie van een ochtend (ca. 2,5-3 uur) om plannen te maken en de eerste stappen te zetten. Afhankelijk van de doelen plannen we gesprekken in met Joke Bruggenkamp (ondernemers coaching) en Sander Bieringa (business coaching). Indien gewenst kunnen ook gesprekken met partners (relatiecoaching) en zakenpartners worden ingezet. Ook een teamanalyse behoort tot de mogelijkheden. Deze gesprekken kunnen op kantoor, maar ook op locatie plaatsvinden. Afhankelijk van de doelen spreken we coaching af van 3 maanden, een half jaar of een jaar. We houden van grote stappen, in de juiste richting. Dat houdt in dat coaching je veel op kan leveren, zowel persoonlijk, relationeel als zakelijk. Wil je weten hoeveel? Maak dan nu een afspraak voor die vrijblijvende intake!
Een intake kunnen we vaak binnen een week plannen. Inplannen van het vervolg hangt even af van de agenda’s, maar het streven is altijd binnen twee weken na de intake.

Over Ons

Waarom zou je naar ons komen?

Wij zien coachen als een grote puzzel die gelegd moet worden en gebruiken jouw gevoel om te kijken welke puzzelstukjes anders gelegd moeten worden. Je gevoel vertelt je als er iets moet veranderen: Voel je je moe en uitgeput? Dikke kans dat je dan te lang over je grenzen heen bent gegaan of dingen doet die niet goed voor je zijn. Of anderen zijn te ver over jouw grenzen heen gegaan. Dat moet stoppen en daarom heb je geen energie meer. Voel je onrust en irritatie? Dan is de kans groot dat je je focus kwijt bent: je bent wel hard bezig, maar niet in de juiste richting. Je voelt die interne onrust en drive om (iets anders) te gaan doen. En de andere kant: als je wel merkt dat je goed in je vel zit, energie hebt en lekker in flow kunt werken, dan doe je precies wat de bedoeling is! Zo hebben alle gevoelens een functie: schaamte, falen, jaloezie, onzekerheid, schuldig voelen enzovoorts. Ga je te lang door, dan kun je ook fysieke klachten krijgen: hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, slaapproblemen, maagklachten of zelfs hartklachten.  Je niet goed voelen is niet erg, maar moet wel veranderen. Gevoelens wegdrukken en stug doorgaan kost veel energie en is op lange termijn slecht voor je gezondheid. Hoe je erachter komt wat er aan de hand is én wat je kunt doen om meer energie, flow en ontspanning te krijgen en te houden, dat kunnen wij je vertellen! We helpen je graag puzzelen: zodra de stukjes op hun plek liggen, merk je dat je van overleven weer gaat leven. En dat geeft heel veel energie!

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.