fbpx

Businesscoach

Arjan Nolles

De coach voor strategisch advies om te kunnen groeien
Waarom ik bij Flonker Coaching werk

Ik ben opgeleid als fiscalist bij Deloitte en ben jarenlang betrokken geweest bij (groeiende) MKB bedrijven, zowel als financieel als juridisch adviseur. Twaalf jaar geleden heb ik zelf de stoute schoenen aangetrokken en heb als ondernemer een productiebedrijf opgezet. Hier heb ik alle facetten van het vak meegemaakt: groei, overnames, faillissementen etc. 

Nu mijn bedrijven goed lopen wil ik mijn opgedane kennis graag delen met (jonge) groeiende ondernemers. 

Als coach geloof ik in de kracht van teamwerk binnen een organisatie. De goede mensen op de juiste plek, is essentieel om groei te managen. Hetzelfde geld voor coaching. De juiste coach voor het juiste kennis gebied is essentieel voor de begeleiding van een groeiproces. Daarom werk ik samen met de mensen van Flonker Coaching. Alle benodigde disciplines zijn aanwezig binnen een uitermate plezierige en positieve werksfeer. 

 

Mijn werkwijze

Persoonlijk haal ik mijn voldoening uit het creëren en begeleiden van sterke teams die voorbereid zijn op de uitdagingen die een groeiende organisatie met zich meebrengt. 

Ik heb geen vast omlijnde werkwijze: ik kijk samen met jou naar wat jij wilt bereiken. Vervolgens loop ik met jou alle facetten van je bedrijf door en kijk ik met jou, hoe je een structurele en procesmatige oplossing kunt vinden. Sturen op afstand en zorgen voor de randvoorwaarden. Met een team dat dit kan dragen: met duidelijkheid over posities, verantwoordelijkheden en bevoegdheden dat goed kan samenwerken. 

En, last but not least: ook op financieel vlak kijk ik graag met je mee naar strategische oplossingen voor lastige vraagstukken, zoals liquiditeitsproblemen. Met als doel een duidelijke visie voor de lange termijn en een helder plan voor de korte termijn.

 

Persoonlijke stijl

Ik hou wel van een uitdaging, ken het klappen van de zweep, ben niet snel onder de indruk en weet hoe je aan de knoppen moet draaien. Ik ben van de grote lijnen en van de aanpak, kan direct zijn, maar altijd met de nodige humor.

Praktische informatie
Doelgroep:
Soort Coaching:
Contact informatie

Neem contact op of plan een
vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Spreekt Arjan Nolles jou aan als coach?

Maak kennis met Arjan Nolles en kijk of het klikt!

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.