fbpx

Coach bij Flonker

Barbara van Brug

De coach met focus op verbinden
Waarom ik bij Flonker Coaching werk

Mijn ouders gaven mij de volgende les mee; je bent zelf verantwoordelijk voor alles in je leven. Wat in hun geval betekende: hard werken, niet zeuren en doorgaan. Gevoelens zitten alleen maar in de weg, daar moest je zo snel mogelijk overheen stappen. 

Ik ben een heel eind gekomen met deze strategie. Maar natuurlijk niet op een plek waar ik blij van werd. De carrière die ik had wilde ik eigenlijk niet, de relatie die ik had paste niet bij mij, ik had regelmatig woede-uitbarstingen en ik voelde me jaloers, onzeker en minderwaardig.

Joke heeft mij (als cliënt een aantal jaren terug) de nut en noodzaak van ‘voelen’ laten zien. Dat een gevoelssysteem een hele wijze en de meest authentieke raadgever is. Je gevoel geeft je informatie. Je moet het alleen leren lezen. Voor iemand die dit nog nooit had gedaan was dit een totaal nieuwe wereld om te ontdekken en het was het helemaal waard.

Ik vond het zo waardevol dat ik besloot anderen te helpen bij het leren kennen van hun eigen gevoelssysteem. En niet alleen leren kennen, ook helpen het gevoel te gebruiken om de juiste keuzes voor jezelf te maken. Dus heb ik er mijn beroep van gemaakt. En ik ben heel blij dat ik als onderdeel van het Flonker team nog meer mensen mag coachen bij het ontdekken van hun gevoel. 

 

Mijn werkwijze

De modellen en werkwijze van de Feelings Based Coaching methode zijn zo helder en makkelijk te begrijpen, dat iets zo abstract als gevoel, ineens heel duidelijk wordt. En als het duidelijk is, kan jij leiderschap pakken over jezelf en je leven. En je gevoel gaan inzetten als gids om te bepalen waar je naartoe wilt. Kunnen voelen is één ding en daarna mag je ook in actie komen. In mijn coaching neem ik je mee in het waardevolle systeem dat je in je hebt. Hoe werkt het? Hoe kan je het aflezen? Hoe kan je het reguleren? En vervolgens laat ik je zien hoe je deze nieuwe kennis om kan zetten in duurzame strategieën die werken. Je gaat merken hoe waardevol je gevoelens zijn en daarna wil je nooit meer anders dan met open hart de wereld in duiken. 

 

Persoonlijke stijl

Gevoel is voor mij heel vanzelfsprekend geworden. Ik hou ervan om samen met jou te onderzoeken wat jij nodig hebt en wat bij jou past.

Praktische informatie
Doelgroep:
Soort Coaching:
Contact informatie

Neem contact op of plan een
vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Spreekt Barbara van Brug jou aan als coach?

Maak kennis met Barbara van Brug en kijk of het klikt!

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.