fbpx

Gezondheidscoach

Lizzy Giesen

De coach voor echte lifestyle veranderingen en voeding
Waarom ik bij Flonker Coaching werk

Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie waar ondernemen mij met de paplepel is ingegoten. Omdat ik mijn eigen visie en werkwijze wilde ontwikkelen, in een andere branche dan in het familiebedrijf, ben ik mijn eigen praktijk gestart. Mijn doel tijdens het runnen van mijn eigen praktijk, is vanaf dag één geweest om mensen weer te laten stralen, van binnen én van buiten zodat ze volledig gelukkig kunnen zijn met de persoon die ze willen zijn voor zichzelf. 

Na 7 jaar een succesvolle praktijk te hebben gehad in het midden van het land, ben ik voor de liefde naar Groningen verhuisd en heb ik ervoor gekozen mijn praktijk achter me te laten. Zo ben ik in het Noorden weer nieuwe samenwerkingsverbanden aangegaan om zo mijn passie voort te zetten en ook zo ben ik bij Joke terecht gekomen. 

De kennismaking met Joke voelde voor mij direct juist omdat ze ook de ambitie en drive heeft om mensen verder te helpen waardoor ze weer in hun kracht komen. Samen kunnen we elkaar versterken en samen kunnen we een grote groep mensen bereiken; maar dan beide met een andere expertise. 

Ik omschrijf mezelf graag als gezondheidscoach, voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Zodra het gaat over ‘lekker in je vel zitten’, genoeg energie hebben, je krachtig en gezond voelen, vragen over voeding of goed voor jezelf zorgen, heb je mijn interesse. Bij Flonker coaching heb ik mijn passie gevonden om mensen op zowel fysiek als mentaal vlak te helpen met hun gezondheid. 

 

Mijn werkwijze

Wat mij vooral fascineert is hoe fysieke en mentale gezondheid met elkaar verweven zijn. Bijvoorbeeld bij een burn-out of bij depressieve klachten is er vrijwel altijd ook een tekort aan bepaalde voedingsstoffen en lichamelijke energie. Eetbuien en jojo-en met diëten hebben ook een duidelijke link met zowel fysieke als mentale gezondheid. Of het feit dat je geen hap door je keel kunt krijgen als je verliefd, gespannen of erg verdrietig bent. 

Het uitgangspunt van Flonker, om goed te leren voelen, zou ik graag willen uitbreiden naar: je goed in je vel te voelen. Jezelf goed kennen, weten wat bij je past en weten hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Ik ga graag samen met jou aan de slag om je doelen niet alleen te behalen, maar ook vast te houden. Met mijn lifestyle / leefstijlprogramma help ik je graag om te kijken wat voeding, bewegen en ontspanning voor jou kan doen.

Met mijn expertise en kennis, kan ik van grote meerwaarde zijn voor mensen die graag een duurzame leefstijl wensen, op verschillende vlakken. Daarbij sluit ik 100% aan bij jouw wensen: ieder mens is anders, elke leefomgeving is anders en ook elk lichaam is anders. Met die gedachte wil ik dan ook altijd maatwerk leveren en wil ik dat iemand voor op de lange termijn geholpen is. 

 

Coachingsprogramma’s: 

Lifestyle programma: Ontwikkelen van een gezond eet- en leefpatroon  (gewichtsbeheersing, gezondheidsbevordering, overige specifieke gezondheidsdoelen op maat)

 

Persoonlijke stijl

Ik vind het leuk om iets nieuws te beginnen en ben nieuwsgierig naar jouw verhaal. Daarnaast leer ik graag nieuwe dingen: zo ben ik net gestart met een opleiding tot orthomoleculair adviseur. 

Praktische informatie
Doelgroep:
Soort Coaching:
Contact informatie

Neem contact op of plan een
vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Spreekt Lizzy Giesen jou aan als coach?

Maak kennis met Lizzy Giesen en kijk of het klikt!

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.