fbpx

Coach bij Flonker

Marieke Hollemans

De coach voor een praktische aanpak met oog voor detail.
Waarom ik bij Flonker Coaching werk

Ik ben ooit bij Flonker Psychologenpraktijk begonnen als rechterhand van Joke. Toen zag ik al hoe belangrijk het is als therapie of coaching goed aansluit bij de persoon. Geen protocollen en ‘volgens het boekje’, maar praktisch en concreet. Sindsdien heb ik me verder ontwikkeld als coach en naast mijn werk als projectleider ben ik blij dat ik nu bij Flonker Coaching werk om dat te gaan doen waar mijn hart ligt.

 

Mijn werkwijze

Als coach combineer ik mijn ervaring als ondernemer, mijn coach competenties en persoonlijke ervaringen om mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ik heb ervaren dat het belangrijk is dat gebeurtenissen die je meemaakt in je leven, op een bepaalde manier van betekenis kunnen zijn. Zodra je er een les uit kunt halen, of zodra het logisch is wat er gebeurt, wordt de impact van de gebeurtenis minder erg. Het is soms lastig om betekenis te geven aan je gevoelens, maar oefening baart kunst!
Ik luister graag naar jouw verhaal om samen de puzzelstukjes te vinden die nodig zijn om jouw complete puzzel te kunnen leggen. Ik ben oprecht geïnteresseerd en nieuwsgierig naar jouw verhaal.
Vaak mist er een belangrijk puzzelstukje in dat verhaal: een bepaald inzicht of een onbewuste drive die maakt dat je blijft ‘hangen’. Dat kan zijn in je relatie, op je werk, of ergens anders. Maar je hebt die ‘missing link’ nodig om te kunnen veranderen.
Zodra we de missing link gevonden hebben help ik je ook graag om over te gaan tot actie: want bedenken van de oplossing is belangrijk, maar ook het maken van keuzes en het doorhakken van knopen zijn belangrijk. En daarna natuurlijk het zetten van de eerste stap én de vervolgstappen.

 

Persoonlijke stijl

Mijn kracht is om anderen in beweging te brengen en te stimuleren. Mijn kernwaarden zijn eerlijkheid, begrip, creativiteit, discretie, optimisme en een kritische blik. Ik help je graag een manier te vinden die bij je past om met de lastige situaties en momenten in het leven om te gaan. Het liefst een manier waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Praktische informatie
Doelgroep:
Soort Coaching:
Contact informatie

Neem contact op of plan een
vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Spreekt Marieke Hollemans jou aan als coach?

Maak kennis met Marieke Hollemans en kijk of het klikt!

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.