fbpx

Businesscoach

Sander Bieringa

De coach voor praktische oplossingen voor ondernemers
Waarom ik bij Flonker Coaching werk

Door jong te beginnen met ondernemen heb ik geleerd hoe het is om een idee om te zetten naar een concreet bedrijf met een goed product en een duurzaam businessmodel. 

Ik heb veel successen gehad in mijn bedrijven. Ik weet hoe het spelletje werkt. Maar ik weet ook hoe het is om tegenslagen te hebben en weer bij nul te beginnen. Als ondernemer kom je er achter dat het bouwen van een succesvolle onderneming niet enkel gaat over rozengeur en maneschijn en dat je vaak door schade en schande je weg moet zien te vinden op het speelveld. 

Uiteindelijk komt het erop neer dat jij je bedrijf hebt en niet andersom. 

Succesvolle ondernemers worden gevormd op de momenten dat het mis gaat. De manier waarop je met tegenslag omgaat, vormt je. Zie je tegenslag als het einde van je bedrijf of als een startpunt om je bedrijf naar een nieuw niveau te brengen? Ook als het best goed gaat en je wilt upscalen gaat dat ongetwijfeld onrust geven. 

De kunst is om richting te geven aan de onrust zodat je kunt groeien.

Daarom werk ik ook graag samen met de andere coaches van Flonker. 

Zij weten hoe je de gevoelens van tegenslag, angst, paniek en onrust kunt omzetten naar focus en de kracht om de veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn.

 

Mijn werkwijze

Ik vind het belangrijk om zowel jou als je bedrijf goed te leren kennen en kom ook graag op locatie overleggen. Ik help je met het krijgen van overzicht en het daadwerkelijk stappen zetten. Vaak is met een paar kleine ingrepen al veel te bereiken. 

Ik kan je vertellen wat er nodig is om je bedrijf gezond te maken, te upscalen of verkoopklaar te maken. Van visie tot praktische doelen, van inkoop tot sales en van medewerkers tot leiderschap. Op zowel tactisch als  strategisch niveau. Want soms is het verstandiger om te leren van  iemand anders zijn kennis en ervaring om sneller te komen tot resultaat en oplossingen voor de uitdagingen waar menig ondernemer mee te maken krijgt. 

 

Persoonlijke stijl

Ik kijk graag met je mee: de mensen waar ik mee heb samengewerkt omschrijven mij als recht door zee, praktisch en taakgericht. Ik hou van een beetje humor en van aanpakken. 

Praktische informatie
Doelgroep:
Soort Coaching:
Contact informatie

Neem contact op of plan een
vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Spreekt Sander Bieringa jou aan als coach?

Maak kennis met Sander Bieringa en kijk of het klikt!

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.