fbpx

Burnout & Loopbaan coach

Tatjana Brehler

De coach voor een positieve en blijvende verandering
Waarom ik bij Flonker Coaching werk

Na jaren in de media te hebben gewerkt ging er een aantal jaar geleden wat knagen. Is dit het nou? Ben ik gelukkig met wat ik doe? Wil ik dit nog jaren doen en zo nee, wat dan wel? Ik besloot een loopbaantraject te doen en dat heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik gelukkig van word. Ik ben door mijn traject een gelukkiger mens geworden en ik gun iedereen het antwoord op die vragen. 

Mijn eigen traject heeft mij ertoe gebracht een coaching opleiding te volgen. Ik heb nu mijn eigen ideale baan gecreëerd; ik vlieg als stewardess bij de KLM en coach mensen om hun eigen geluk te vinden.

Joke ken ik al langer en de manier waarop er bij Flonker gewerkt wordt, heel praktisch maar wel met een duidelijke focus op uitgaan van jezelf en je gevoel, past heel erg bij hoe ik graag wil werken.

 

Mijn werkwijze

Ik ben opgeleid als loopbaancoach en kijk graag met je of je werk nog bij je past en wat je anders zou willen. Je spendeert doorgaans veel tijd aan je werk en als je dat wat je doet niet meer leuk vindt, kan dat een groot (negatief) effect hebben op je algehele geluksgevoel. 

Helemaal in lijn met hoe er bij Flonker gewerkt wordt kijk ik graag samen met je naar twee dingen: wat geeft je stress en onrust en wat geeft je voldoening en een gevoel van geluk. Op basis daarvan gaan we verder in gesprek om te ontdekken wie je bent, wat je drijft en waar je gelukkig van wordt. Zodat je doet wat op jouw lijf geschreven is en je leeft op een manier die bij jou past. En voor alles wat je tegenhoudt, zoeken we samen een oplossing.

 

Persoonlijke stijl

Mijn kracht is mijn energie en mijn positiviteit. Ik zie altijd opties en mogelijkheden en ga ook graag met jou op zoek naar waar jouw kracht ligt. Ik ben oprecht geïnteresseerd, durf kritische vragen te stellen en heb een open blik.

Praktische informatie
Doelgroep:
Soort Coaching:
Contact informatie

Neem contact op of plan een
vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Spreekt Tatjana Brehler jou aan als coach?

Maak kennis met Tatjana Brehler en kijk of het klikt!

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.