fbpx

Wat is onze werkwijze?

We helpen je graag om je onrust, angst, verdriet & irritatie om te zetten in plezier, vertrouwen en een duidelijke focus

De Flonker Methode

We zijn een groot voorstander van praktische oplossingen, die ook wetenschappelijk onderbouwd kunnen worden. Ons doel in coaching is te zorgen dat jouw gevoel weer logisch wordt: dan gaat de lading van de situatie af en verdwijnt de onrust. Zodat jij weer ruimte in je hoofd krijgt om te kiezen wat goed voor je is!
Hoe dat precies werkt, hebben we uitgewerkt in de Flonker-methode:

01  Dealen Met Gevoel

Piekeren is niet-effectief denken: je draait in rondjes en het houdt nooit op. Om effectief te denken moet je eerst weten wat het echte (onderliggende) probleem is. We helpen je graag puzzelen!

02  Denken in plaats van piekeren

De beste keuzes zijn gebaseerd op de integratie van je verstand (linkerhersenhelft) en je gevoel (rechterhersenhelft): Denken + Voelen = Weten. We leren je graag hoe je je intuïtie kunt gebruiken.

03  Verstand en gevoel integreren

De beste keuzes zijn gebaseerd op de integratie van je verstand (linkerhersenhelft) en je gevoel (rechterhersenhelft): Denken + Voelen = Weten. We leren je graag hoe je je intuïtie kunt gebruiken.

04  Verbinden met anderen

Eén van de sterkste menselijke behoeftes is het verbinden met anderen. Maar de ander dichtbij laten komen creëert angst. Veilig verbinden en het vertrouwen op de liefde is een vaardigheid die je kunt leren.

Hoeveel cliënten hebben wij al kunnen helpen

+ 0
clienten geholpen​

Onze Programma's

Persoonlijke effectiviteit

Zit er meer in jou? Ben je niet tevreden met hoe het nu gaat en wil je graag een (grote) verandering realiseren? Klik dan hier

Burnout preventie

Ben je jezelf helemaal kwijtgeraakt in de afgelopen tijd? Ben je moe, leeg en weet je niet welke stap je eerst moet zetten? 

Core-Competence

Voel jij je onzeker, pas je je te veel aan, heb je controle nodig of ben je een perfectionist? En wil je meer zelfvertrouwen en een relaxed en lekker leven? Klik dan hier

Relatietherapie

Ben je niet tevreden over je relatie? Vechten jullie elkaar de tent uit, of is er weinig gevoel meer over en wil je uitzoeken hoe je weer happy kunt zijn in je relatie? 

Wie zijn we?

Joke Bruggenkamp

Priyangshu Goswami

Een vraag of een afspraak maken?

Emailadres

secretariaat@flonker.nl

Bel ons

+31 620902613

Deze website is met zorg gemaakt en grondig gecheckt. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er (type-)fouten voorkomen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze website.

Get In Touch

© Copyright 2022 powered by FLONKER