Coaching

LET OP

dEZE PAGINA IS NOG IN ONTWIKKELING, niet alle linkjes werken nog. mocht je vragen hebben, bel of app dan even met 06-20902613 of mail met secretariaat@flonker.nl

Coaching Tool Box

Als je dit nu leest, heb je waarschijnlijk last van je gevoel. Je bent moe en misschien verlies je de controle af en toe. Ontspannen lukt niet meer écht en je wordt gewoon even gek van alles…

Na het helpen van meer dan 1.000 cliënten hebben we een goed beeld van de problemen die mensen hebben én van de oplossingen die daarbij werken.

Voeg daarbij de uitgebreide, veelzijdige en wetenschappelijk onderbouwde opleidingen, trainingen en cursussen die we hebben gevolgd en je hebt een passend aanbod voor jou om uit te kiezen: onze Tool Box.

een passende oplossing voor jouw vraag

Omdat het soms best lastig is om je doelen concreet te krijgen, hebben we een aantal pakketten samengesteld die passen bij de meest voorkomende doelen. Zo krijg je een idee van wat er mogelijk is met coaching. 

Daarbij is het uitgangspunt altijd dat jouw doelen leidend zijn, dus alle pakketten zijn aan te passen aan wat bij jou past!

The Tool Box

Persoonlijke effectiviteit

Heb je het idee dat je niet goed uit de verf komt? 
Grote kans dat dat klopt!

Je hebt dit gevoel niet voor niets. Er is blijkbaar iets dat niet (meer) voor jou werkt. Het vasthouden aan oude patronen terwijl ze niet meer effectief zijn, voelt als ballast en beperking. En dat hoort ook zo, want het is tijd voor verandering. Maar de vraag hoe dan wel, kan verlammend werken. 

Ben jij toe aan een frisse start, een nieuwe focus en een efficiënte werkwijze?

 Klik dan even hieronder.

Uit je burn-out, weer lol in je werk

Ben je uitgeput, mis je het overzicht en weet je niet hoe je hier weer uit moet komen?
Angst, verdriet en onrust (paniek) geven aan dat er iets niet goed gaat!

Als je te lang over je eigen grenzen gaat of als anderen te veel over jouw grenzen zijn gegaan, raak je jezelf kwijt. Het voelt vaak dat hoe harder je je best doet, hoe slechter het met je gaat. 

Tijd om jezelf serieus te nemen en nieuwe strategieën te ontwikkelen!

Wil je weten hoe?

Klik dan even hieronder.

Je bedrijf in Flow

Past je bedrijf bij wie jij bent? 
Succesvolle bedrijven geven energie door een concrete focus.

Om een bedrijf succesvol te maken moet het aansluiten bij wie jij bent en moet het duidelijk zijn wat jouw visie en focus is. Waar ben jij goed in en wat wil je zelf doen? En voor welke taken zou je liever iemand anders inzetten zodat je eigen energie hoog blijft?

Het vinden van een juiste mix van ideeën, mensen, planning en processen maakt dat je bedrijf in flow komt én blijft. Wij helpen je zodat je bedrijf ook zonder jouw aanwezigheid blijft draaien.

Wil je weten wat jou kan helpen? Klik dan even hieronder.

Je team weer op de rit

Wat doe je als leidinggevende als je team afspraken niet nakomt, weinig feeling lijkt te hebben met de kwaliteit van uitvoering en de samenwerking pover is?

Als er wordt geklaagd en niemand in het team zijn verantwoordelijkheid lijkt te nemen?

Irritatie en onrust geven aan dat je iets niet goed doet!

Jij bent de leidinggevende: jij moet het oplossen! Maar hoe?

Wil je antwoorden? Klik dan even hieronder!

Redefine Your Purpose

Have you felt that the options and choices in your life are evergrowing, and you feel like you are not living the life you wanted to live? 

This program sheds light on these issues and helps you breakdown your own barriers, insecurities, & fears. By teaching you how to live a wholistic & purposeful life.

If this sounds interesting to you, click the button below for more information. 

Relatie APK

Ben je net goed bezig met jezelf en je werk, merk je opeens dat je relatie ook toe is aan een update. Dat is niet zo gek, want als jij verandert, heeft dat ook impact op de mensen om je heen. En andersom: als je relatie niet lekker loopt, kost het veel energie en is het moeilijker genieten van wat je bereikt.

Kan jouw relatie beter?

Klik dan hieronder even voor een oplossing.

Van overleven naar leven

Soms gebeuren er dingen in je leven die oneerlijk, onrechtmatig of onlogisch zijn. Dit kan maken dat al je energie daarnaartoe wordt getrokken, waardoor je geen energie meer over houdt om blij te zijn en te genieten. 

Je kunt jezelf kwijtraken door een trauma. Maar je trauma hoeft je leven niet te blijven bepalen. Je bent meer dan alleen je trauma. 

Wil je weer leven in plaats van overleven?

Klik dan even hieronder voor jouw oplossing.

Je hoofd opruimen

Er is een verschil tussen denken en piekeren. Denken levert iets op. Bij piekeren blijf je in rondjes draaien en kom je niet tot actie. Piekeren houdt je zelfs eerder weg van de oplossing.

Het belangrijkste verschil: de vraag wie de regie heeft. Jij of je gepieker. Wil je weer controle over je denken? En effectief gebruik maken van je denken?

klik dan even op de button hieronder.

FLONKER coaching

Makkelijk bereikbaar

Praktisch

Verhelderend

‘To the point’

Oplossingsgericht

Contact