Coaching

Flonker: Coaching op maat

Welkom op onze coaching pagina

Heb jij net als heel veel van onze andere cliënten even last van het leven? Word je moe van alles, heb je een kort lontje of loopt het gewoon niet zoals jij graag wilt? Wil je graag een andere baan, een (betere) relatie met anderen of eerst uitzoeken wie jij bent en wat jij wilt?

Na het helpen van meer dan 1.000 cliënten hebben we een goed beeld van de problemen die mensen hebben én van de oplossingen die daarbij werken. Omdat het soms best lastig is om je doelen concreet te krijgen, hebben we een aantal pakketten samengesteld die passen bij de meest voorkomende doelen. Zo krijg je een idee van wat er mogelijk is met coaching. 

We hebben een aanbod voor jou persoonlijk, al dan niet gefinancierd door je werkgever, voor je relatie en voor je bedrijf. Vooral coaches, hulpverleners en mensen in de dienstverlening geven aan veel te hebben aan onze coaching. Maar ook als je een andere achtergrond hebt ben je van harte welkom.

een passende oplossing voor jouw vraag

Ons uitgangspunt is altijd dat jouw doelen leidend zijn, dus alle pakketten zijn aan te passen aan wat bij jou past.
Bovendien kunnen we ook online coachen, dus als je interesse hebt, laat het ons vooral weten!

Ja, ik wil graag meer weten

Coaching Programma's

Persoonlijke effectiviteit

Heb je het idee dat je niet goed uit de verf komt? 
Grote kans dat dat klopt!

Je hebt dit gevoel niet voor niets. Er is blijkbaar iets dat niet (meer) werkt voor jou. Het vasthouden aan oude patronen terwijl ze niet meer effectief zijn, voelt als ballast en beperking. En dat hoort ook zo, want het is tijd voor verandering. Maar de vraag hoe dan wel, kan verlammend werken. 

Ben jij toe aan een frisse start, een nieuwe focus en een efficiënte werkwijze?

 Klik dan even hieronder.

Uit je burn-out, weer lol in je werk

Ben je uitgeput, mis je het overzicht en weet je niet hoe je hier weer uit moet komen?
Angst, verdriet en onrust (paniek) geven aan dat er iets niet goed gaat!

Als je te lang over je eigen grenzen gaat of als anderen te veel over jouw grenzen zijn gegaan, raak je jezelf kwijt. Het voelt vaak dat hoe harder je je best doet, hoe slechter het met je gaat. 

Tijd om jezelf serieus te nemen en nieuwe strategieën te ontwikkelen!

Wil je weten hoe?

Klik dan hieronder.

Redefine Your Purpose

Have you felt that the options and choices in your life are evergrowing, and you feel like you are not living the life you wanted to live? 

This program sheds light on these issues and helps you breakdown your own barriers, insecurities, & fears. By teaching you how to live a wholistic & purposeful life.

If this sounds interesting to you, click the button below for more information. 

Relatie APK

Ben je net goed bezig met jezelf en je werk, merk je opeens dat je relatie ook toe is aan een update. Dat is niet zo gek, want als jij verandert, heeft dat ook impact op de mensen om je heen. En andersom: als je relatie niet lekker loopt, kost het veel energie en is het moeilijker genieten van wat je bereikt.

Kan jouw relatie beter?

Klik dan hieronder voor een oplossing.

FLONKER coaching

Makkelijk bereikbaar

Praktisch

Verhelderend

‘To the point’

Oplossingsgericht

Contact