fbpx

Flonker Coaching

We helpen je graag om je onrust, angst, verdriet & irritatie om te zetten in plezier, vertrouwen en een duidelijke focus

Waarmee kunnen we
je helpen?

Joke Bruggenkamp

Priyangshu Goswami

Hoeveel cliënten hebben wij al kunnen helpen

+ 0
clienten geholpen​

De Flonker Methode

We zijn een groot voorstander van praktische oplossingen, die ook wetenschappelijk onderbouwd kunnen worden. Ons doel in coaching is te zorgen dat jouw gevoel weer logisch wordt: dan gaat de lading van de situatie af en verdwijnt de onrust. Zodat jij weer ruimte in je hoofd krijgt om te kiezen wat goed voor je is!
Hoe dat precies werkt, hebben we uitgewerkt in de Flonker-methode:

Dealen Met Gevoel

Als je gevoel (angst, irritatie, verdriet) te heftig wordt, ga je in een overlevingsstand. Je krijgt paniek, woede of je gaat op slot. Wij vertellen je hoe dat werkt en leren je hoe je weer rustig wordt.

Denken In Plaats Van Piekeren

Piekeren is niet-effectief denken: je draait in rondjes en het houdt nooit op. Om effectief te denken moet je eerst weten wat het echte (onderliggende) probleem is. We helpen je graag puzzelen!

Verstand En Gevoel Integreren

De beste keuzes zijn gebaseerd op de integratie van je verstand (linkerhersenhelft) en je gevoel (rechterhersenhelft): Denken + Voelen = Weten. We leren je graag hoe je je intuïtie kunt gebruiken.

Verbinden Met Anderen

Eén van de sterkste menselijke behoeftes is het verbinden met anderen. Maar de ander dichtbij laten komen creëert angst. Veilig verbinden en het vertrouwen op de liefde is een vaardigheid die je kunt leren.

Onze Programma's

Deze website is met zorg gemaakt en grondig gecheckt. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er (type-)fouten voorkomen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze website.

Get In Touch

© Copyright 2022 powered by FLONKER