Coaching

Coaching in Groningen

we zijn gevestigd in Groningen, maar hebben ook een meerdaags programma met hotelarrangement waardoor je snel en effectief aan de slag kunt!

Coaching Tool Box

Als je dit nu leest, heb je waarschijnlijk last van je gevoel.
Je bent moe en misschien verlies je de controle af en toe. Ontspannen lukt niet meer écht en je wordt gewoon even gek van alles…

Na het helpen van meer dan 1.000 cliënten hebben we een goed beeld van de problemen die mensen hebben én van de oplossingen die daarbij werken.

Voeg daarbij de uitgebreide, veelzijdige en wetenschappelijk onderbouwde opleidingen, trainingen en cursussen die we hebben gevolgd en je hebt een passend aanbod voor jou om uit te kiezen: onze Tool Box.

een passende oplossing voor jouw vraag

Omdat het soms best lastig is om je doelen concreet te krijgen, hebben we een aantal pakketten samengesteld die passen bij de meest voorkomende doelen. Zo krijg je een idee van wat er mogelijk is met coaching. 

Daarbij is het uitgangspunt altijd dat jouw doelen leidend zijn, dus alle pakketten zijn aan te passen aan wat bij jou past!

The Tool Box

Persoonlijke effectiviteit

Heb je het idee dat je niet goed uit de verf komt? 
Grote kans dat dat klopt!

Je hebt dit gevoel niet voor niets. Er is blijkbaar iets dat niet (meer) voor jou werkt. Het vasthouden aan oude patronen terwijl ze niet meer effectief zijn, voelt als ballast en beperking. En dat hoort ook zo, want het is tijd voor verandering. Maar de vraag hoe dan wel, kan verlammend werken. 

Ben jij toe aan een frisse start, een nieuwe focus en een efficiënte werkwijze?

 Klik dan even hieronder.

Uit je burn-out, weer lol in je werk

Ben je uitgeput, mis je het overzicht en weet je niet hoe je hier weer uit moet komen?
Angst, verdriet en onrust (paniek) geven aan dat er iets niet goed gaat!

Als je te lang over je eigen grenzen gaat of als anderen te veel over jouw grenzen zijn gegaan, raak je jezelf kwijt. Het voelt vaak dat hoe harder je je best doet, hoe slechter het met je gaat. 

Tijd om jezelf serieus te nemen en nieuwe strategieën te ontwikkelen!

Wil je weten hoe?

Klik dan even hieronder.

Je bedrijf in Flow

Speciaal voor ZZP & MKB

Past je bedrijf bij wie jij bent? 
Succesvolle bedrijven geven energie door een concrete focus.

Om een bedrijf succesvol te maken moet het aansluiten bij wie jij bent en moet het duidelijk zijn wat jouw visie en focus is. Waar ben jij goed in en wat wil je zelf doen? En voor welke taken zou je liever iemand anders inzetten zodat je eigen energie hoog blijft?

Het vinden van een juiste mix van ideeën, mensen, planning en processen maakt dat je bedrijf in flow komt én blijft. Wij helpen je zodat je bedrijf ook zonder jouw aanwezigheid blijft draaien.

Wil je weten wat jou kan helpen? Klik dan even hieronder.

Mental Bootcamp

Turbocoaching voor mensen met te weinig tijd!

Ben je altijd aan het werk maar neem je niet de tijd om te genieten? Hou jij de schijn op en ben je bang dat je een keer door de mand gaat vallen? Zorg je voor alles en iedereen maar niet zo goed voor jezelf? Heb je het idee dat alles instort als jij er niet bij betrokken bent? Fear of missing out??

Je hebt maar 1 leven en je kunt blijven rennen, maar je kunt ook stilstaan en alle onrust die je hebt oplossen en loslaten. Zodat je duidelijkheid krijgt over wie je écht bent en de dingen gaat doen waar je gelukkig van wordt.

Duik in het diepe met een zeer ervaren psycholoog/coach, een purpose trainer én een fitnesstrainer in Groningen en ruim in een paar dagen je shitzooi op!

Geen softe aanpak, maar een stevig programma, speciaal voor jou gemaakt met een luxe verblijf in een hotel om de hoek, zodat je alles ook kunt verwerken. De focus even helemaal op jou.

Exclusief programma van 3 of 5 dagen om je leven helemaal op de rit te krijgen!

Redefine Your Purpose

Have you felt that the options and choices in your life are evergrowing, and you feel like you are not living the life you wanted to live? 

This program sheds light on these issues and helps you breakdown your own barriers, insecurities, & fears. By teaching you how to live a wholistic & purposeful life.

If this sounds interesting to you, click the button below for more information. 

Relatie APK

Ben je net goed bezig met jezelf en je werk, merk je opeens dat je relatie ook toe is aan een update. Dat is niet zo gek, want als jij verandert, heeft dat ook impact op de mensen om je heen. En andersom: als je relatie niet lekker loopt, kost het veel energie en is het moeilijker genieten van wat je bereikt.

Kan jouw relatie beter?

Klik dan hieronder even voor een oplossing.

Van overleven naar leven

Soms gebeuren er dingen in je leven die oneerlijk, onrechtvaardig of onlogisch zijn. Dit kan maken dat al je energie opgaat aan het rustig houden van die gevoelens van onmacht, onrecht en machteloosheid. Waardoor je geen energie meer over houdt om blij te zijn en te genieten. 

Je kunt jezelf kwijtraken door een trauma. Maar je trauma hoeft je leven niet te blijven bepalen. Je bent meer dan alleen je trauma. 

Wil je weer leven in plaats van overleven?

Klik dan even hieronder voor jouw oplossing.

FLONKER coaching

Makkelijk bereikbaar

Praktisch

Verhelderend

‘To the point’

Oplossingsgericht

Contact