fbpx

Core competence

Zelfvertrouwen en een gevoel van richting

Wat kan Core Competence coaching voor jou betekenen?

Onzekerheid, weinig zelfvertrouwen, dat kan er voor iedereen net even anders uitzien.
In een vrijblijvende intake kijken we samen wat jij nodig hebt.

Durven kiezen

Uitgaan van wat goed is voor jou en knopen doorhakken

Eigen mening geven

Het formuleren en uiten van je eigen mening

Omgaan met onzekerheid

Reguleren van het verlammende gevoel van onzekerheid

Omgaan met eenzaamheid

Je kunnen verbinden met jezelf én met anderen

Grenzen aangeven

Leren herkennen en aangeven van grenzen

Ruimte in durven nemen

Fysieke presentatie, staan voor jezelf

Minder pleasen

Minder aanpassen aan anderen

Focus

weten waar je voor staat en waar je heen wilt

Relaties

Onderzoeken welke relaties je wilt en hoe je deze kunt vormgeven

Emotieregulatie

Omgaan met angst, onrust en paniek of boosheid

Complimenten

Omgaan met complimenten

Ontdekken wie jij bent

Je kwaliteiten, wensen en dromen

Wanneer coaching voor
Core Compentence?

Het is best lastig om te erkennen dat je het even niet weet. Misschien denken mensen wel dat je heel sterk bent, omdat je doet alsof je alles wel aan kunt? Of misschien negeren ze je juist en versterken ze het gevoel dat je niks waard bent?

Het leven is soms ook best ingewikkeld: zoveel keuzes, zoveel opdrachten, iedereen wil wat van je. Hoe weet je dan nog wie jij bent en wat jij wilt? 

Wij helpen je graag om sterk van binnen te worden, dan wordt het zoveel makkelijker om te dealen met de rest van de wereld!

Je kunt blijven proberen te doen wat de rest van de wereld van je vraagt, maar dat levert je alleen maar meer onzekerheid en ook eenzaamheid, uitputting en uiteindelijk misschien een depressie op. 

Voor wie is deze coaching geschikt?

Ben je onzeker, weet je niet goed wat je met het leven aan moet? Heb je niet echt een doel in je leven of doe je iets wat je eigenlijk helemaal niet leuk vindt? Dan kan deze coaching je helpen om jezelf te vinden en te genieten van het leven.

FAQ

Staat jouw vraag er niet bij? Mail even naar info@flonker.nl, dan beantwoorden we je vraag zo spoedig mogelijk

Dat is een goede vraag. Vertrouwen is geen knop die je aan of uit kunt zetten, maar er is wel een manier om meer vertrouwen te ontwikkelen. Vertrouwen van de ander begint altijd met vertrouwen in jezelf: als jij van jezelf weet dat wat de ander ook doet, je er wel door heen komt, dan maakt het veel minder uit wat de ander doet. Vertrouwen in jezelf betekent dat je je eigen gevoelens kunt reguleren: als jij niet bang bent om bang, boos of verdrietig (of elk ander gevoel) te zijn, dan kan niemand anders jou in je kern raken. Daarom is onze coaching ook Feelings Based Coaching. Als jouw gevoel weer werkt zoals het moet werken, dan krijg je automatisch je zelfvertrouwen. We kunnen hier nog heel veel meer over zeggen. bijvoorbeeld dat als je gevoel goed werkt, je weet wie je kunt vertrouwen en wie niet. Mocht je daar meer over willen weten, plan dan even een afspraak met ons in!

Dat hoeft meestal niet. Sterker nog, veel van onze methoden werken sneller dan in de reguliere psychologische zorg.
Onze methodiek is deels gebaseerd op protocollen uit de reguliere hulpverlening. Rouwverwerking, omgaan met angst en paniek of symptomen van ADHD/ADD zijn geen probleem. Ook is in overleg EMDR/traumabehandeling mogelijk.

Sterker nog, veel van onze methoden werken sneller dan in de reguliere psychologische zorg.

Als er sprake is van veel en complex trauma kan een behandeling binnen de specialistische zorg een beter oplossing zijn. Wil je zeker weten of deze coaching past, neem dan even contact op, dan kijken we samen wat de beste oplossing is.

Een intake kunnen we vaak binnen een week plannen. Inplannen van het vervolg hangt even af van de agenda’s, maar het streven is altijd binnen twee weken na de intake.

Tijd voor Actie!

Er is een tijd voor denken en voor voelen, maar nu is het tijd voor Actie!

Want als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg!

Deze website is met zorg gemaakt en grondig gecheckt. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er (type-)fouten voorkomen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze website.

Get In Touch

© Copyright 2022 powered by FLONKER