fbpx

The Gift of Shame and Guilt

Welkom bij The Gift of Shame and Guilt event

Hoe schuld en schaamte je kunnen helpen om zelfvertrouwen te krijgen.

Wie kent niet dat knagende gevoel van schaamte of schuld? Een gevoel dat je liever zo snel mogelijk weer kwijt bent. Het gevoel dat je confronteert met dat wat je niet goed hebt gedaan of waar je niet blij mee bent. Een gevoel waar je het liever niet over wilt hebben!

En toch gaan wij het erover hebben op ons volgende event. Omdat je gevoelens van schuld en schaamte niet voor niets hebt!

Schaamte en schuldgevoelens kunnen ontzettend ongemakkelijk en angstaanjagend zijn en soms enorm lastig om mee te dealen. Meestal worden deze gevoelens gezien als negatief of als gevoelens die je niet helpen in je ontwikkeling. Maar dat is verre van waar. Schaamte en schuldgevoelens kunnen juist enorm impactvol zijn, vooral als je het ‘geschenk’ herkent dat ze met zich meedragen: Onder de stekelige buitenkant van schuld en schaamte ligt een belangrijke boodschap.

Gevoelens hebben een functie en het is aan ons om deze te interpreteren. We weten dat een huilend kind getroost wil worden, een boos kind gehoord en erkend wil worden, en een bang kind zich veilig wil voelen. Wat moeten we dan doen met iemand die zich schaamt of schuldig voelt?

In dit event leggen we je op een heel praktische manier uit hoe je schuld en schaamte om kunt zetten in emotionele veerkracht, compassie en zelfvertrouwen.

Wil jij ook:

  • Meer leren over schaamte en schuld
  • Jezelf beter wil begrijpen
  • Patronen doorbreken en stappen wil zetten
  • Meer compassie ervaren
  • Je zelfvertrouwen ontwikkelen

 

Schrijf je dan nu in en leer hoe je jouw schuld en schaamte om kunt zetten in zelfvertrouwen!

Praktische informatie

Coach en/of spreker:

Priyangshu Goswami & Joke Bruggenkmap

Locatie evenement:

PATERSWOLDSEWEG 267 9728 AC GRONINGEN

Datum evenementen:

14 Mei
19:00 - 21:00

The Gift of Shame and Guilt

Registreer u om uw plaats te reserveren.

Uw ontvangt uw ticket per E-mail.

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.