fbpx

True Intimacy

Hoe kom je af van de vluchtigheid in relaties en hoe kom je (eindelijk) tot echte verbondenheid?

True Intimacy 2024 Informatie over het evenement

 

Welkom bij het True Intimacy Event!

Vraag jij je wel eens af waarom het zo lastig is om echt in verbinding te staan met anderen? Hoe komt het dat relaties soms lijken te draaien om alledaagse taken en vergeten we de echt belangrijke dingen in het leven? Waarom ervaren we vluchtigheid in relaties en hoe kunnen we werken aan echte verbondenheid?

Waarom dit evenement

Vroeger was alles anders! Zeker als het gaat om de vorm en definitie van relaties. Simpeler in elk geval, want veel keus was er niet. Het gezin als hoeksteen van de samenleving, met een naar de buitenwereld toe keurige relatie, die bestand was tegen het leven. Of het beter was, valt nog te bezien.

In het huidige tijdperk leven we in een wereld waarin vrijwel alles mogelijk is als het gaat om relaties. Verschillende soorten en vormen bloeien op. Ze zijn niet altijd bedoeld om een leven lang te duren, soms slechts voor een kort moment. 

We investeren veel, zowel emotioneel als praktisch, en onze verwachtingen zijn hooggespannen. Toch blijkt het voor veel koppels in deze hedendaagse tijd een ware uitdaging om echte, gezonde intimiteit te behouden te midden van de hectiek van het dagelijks leven. Het draait nu allemaal om liefde, maar dat betekent niet dat het eenvoudiger is geworden.

Intimiteit

De kern van echte verbinding is het bij elkaar zijn zonder jezelf te verliezen. Dichtbij en ontspannen. Wij beschouwen intimiteit, ‘intimacy’ als een uitnodiging: “In-to-me-see.”
Een uitnodiging om je wensen, behoeften en verwachtingen in je relatie te delen. Als je wilt leren hoe je een diepere verbinding met je partner kunt smeden en een gezonde, intieme relatie kunt onderhouden, dan is ons event de juiste plek voor jou.

Meld je nu aan en ontdek hoe de rollercoaster in jouw relatie werkt!

 

Praktische informatie

Coach en/of spreker:

Priyangshu Goswami

Locatie evenement:

Flonk hotel Zuid

Datum evenementen:

29 februari 19:30 - 21:30

Benieuwd naar True Intimacy?

Meld je nu aan voor True Intimacy en reserveer je plek!

The Gift of Shame and Guilt

Registreer u om uw plaats te reserveren.

Uw ontvangt uw ticket per E-mail.

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.