fbpx

Fast Forward
VIP Coaching

Wil je snel meters maken? Grote transformatie in 1 dagdeel

Wat kan Fast Forward / VIP coaching voor jou betekenen?

Life can be a bitch...

Loopt het leven even niet zoals je wilt? Gedoe in je business, relatie of niet happy met jezelf? Het leven heeft de neiging zichzelf te herhalen.
Heb je last van onrust, paniek of teveel irritatie? Of ben je de ‘lust for life’ een beetje kwijt en wil je opnieuw je focus en flow vinden? Heb je al van alles geprobeerd, maar voel je je nog steeds niet happy?

Survival mode

Op je tanden bijten, het uitzitten, wachten tot het overgaat... Het kan en grote kans dat het ook wel gebeurt. Maar waarom zou je wachten? Of wachten tot het eerst nog erger wordt? Dingen blijven doen die niet bij je passen hebben een hoge prijs. Als je niet beter naar jezelf leert luisteren en maar door holt om je onrust niet te voelen kom je vanzelf in een burn out of depressie terecht, krijg je een hartaanval of andere fysieke klachten.

Oplossen & loslaten

Wat je klachten ook zijn, onrust, paniek, eenzaamheid, onzekerheid, woede, of depressieve gevoelens, ik ben er vrij zeker van dat we het snel kunnen oplossen. Misschien lukt het niet helemaal in 1 ochtend of middag, maar we kunnen wel zorgen voor een grote verandering waardoor je je veel beter gaat voelen! Meer rust, meer acceptatie en vooral meer loslaten.

Gevoel is heel logisch

Feelings Based Coaching verklaart niet alleen hoe je je voelt, maar geeft je ook de oplossing om je onrust op te lossen. Jouw antwoorden liggen al klaar, ik help je ze te vinden! Heb je al veel andere programma’s geprobeerd maar kom je steeds weer uit bij je eigen onrust? Pak het probleem dan bij de kern aan. Ik kan je vast vertellen: het is niet je ego, het is iets veel essentiëlers!

PROGRAMMA

Jouw doel is mijn doel.

We starten met een online call of een intake op kantoor. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ik kan je uitleggen hoe ik werk. Als het klikt kunnen we aan de slag.

Ochtend of middag coaching in mijn kantoor in Groningen (een andere locatie is ook mogelijk, in overleg).

Implementatie sessie, online of op kantoor na een week of 2, voor de puntjes op de i.

Upsell naar een uitgebreider programma is altijd mogelijk

Voor wie is deze coaching geschikt?

Ben jij een snelle denker, wil je graag snel resultaat en heb je er geen moeite mee om te kijken naar waar het echt om draait? Dan ben je van harte welkom. 

FAQ

Staat jouw vraag er niet bij? Mail even naar info@flonker.nl, dan beantwoorden we je vraag zo spoedig mogelijk

Nee, zeker niet. Ik ga het ook niet in mijn eentje voor je oplossen. Maar ik heb wel heel veel oplossingen voor alles wat met gevoel te maken heeft. Ik heb als psycholoog bakken met ervaring opgedaan in de verslavingszorg, bij justitie, jeugdhulpverlening (pubers!), AZC’s, in het onderwijs en in de traumahulpverlening waardoor ik vol vertrouwen kan zeggen dat ik alles wel zo’n beetje gezien of gehoord heb. Ik ben niet bang aangelegd en vooral ook heel erg nieuwsgierig naar jouw verhaal. 

Een intake kunnen we vaak binnen een week plannen. Inplannen van het vervolg hangt even af van de agenda’s, maar wat mij betreft kan dat binnen een week of 2, 3.