fbpx

program

Je bedrijf in Flow

een bedrijf dat bij je past

Wat kan dit programma voor jou en je bedrijf betekenen?

Om een bedrijf succesvol te maken moet het aansluiten bij wie jij bent en moet het duidelijk zijn wat jouw visie en focus is. Het vinden van een juiste mix van ideeën, mensen, planning en processen maakt dat je bedrijf in flow kan komen én blijven.

Succesvolle bedrijven geven energie door een concrete focus 

Inzicht

Duidelijkheid over waar je staat en waar je heen wilt

Impact

Het verschil dat je kunt maken in de wereld

Inkomen

De rijkdom die je creëert en de groei in inkomen

Home

Waar je woont en waar je heen wilt reizen

Gezondheid

De energie die je creëert en ontwikkelt

Geluk

De dagelijkse emoties die je voelt

Vrienden

De mensen waarmee je verbonden bent

Familie

Het leven dat jouw dierbaren meemaken

De voordelen van bedrijfscoaching

Een bedrijf vraagt eigenlijk altijd iets van je. Het is soms lastig om uit de waan van de dag te stappen en een helicopterview te hebben op niet alleen je werk, maar ook andere gebieden van je leven. 
Als je te lang doorgaat met strategieën die eigenlijk niet passend zijn loop je langzaam leeg en verdwijnt de flow in jezelf en in je bedrijf.

Even afstand nemen met iemand van buiten je bedrijf, maakt dat je nieuwe inzichten krijgt. Hierna kun je met frisse moed en nieuwe energie, effectiever en meer gefocust zorgen voor flow in je bedrijf.

Voor wie is deze coaching

Ondernemers met een eigen (startend) bedrijf die een betere balans willen in de energie die ze in hun bedrijf stoppen en de resultaten die het bedrijf geeft (zowel materieel als immaterieel).

Ondernemers die behoefte hebben aan meer focus, meer ontspanning en meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven.

Ondernemers die een betere balans willen tussen werk en privé.

Investering

Werken aan je bedrijf is net zo belangrijk als werken in je bedrijf.
Een betere focus op waar je heen wilt maakt dat je betere keuzes kunt maken in het hier en nu.

Je bedrijf in Flow

jaar coaching
4000,- ex BTW
 • Vrijblijvende Intake
 • 20 Uur Coaching
 • Flexibel in te zetten
 • Profieltest
 • Gratis Boek "Gevoel is heel Logisch" twv € 24,95
 • € 500,- korting ten opzichte van de reguliere uurprijs!

Je bedrijf in Flow

de onderste steen
2250- ex BTW
 • Vrijblijvende Intake
 • 10 Uur Coaching
 • Flexibel in te zetten
 • Profieltest
 • Gratis boek "Gevoel is heel Logisch" twv € 24,95

Je bedrijf in Flow

Kort maar krachtig
1125,- ex BTW
 • Vrijblijvende Intake
 • 5 Uur Coaching
 • Flexibel in te zetten

FAQ

Staat je vraag er niet bij? Stuur even een mailtje naar info@flonker.nl en we geven je zo snel mogelijk antwoord.

Zeker! Niet alleen is het belangrijk om je eigen draai en werkwijze te onderzoeken, maar ook te zorgen voor rustige overdracht. Een gesprek samen met andere betrokkenen (partner, ouders, zakenpartner) behoort ook tot de mogelijkheden.

Een eigen bedrijf runnen kan veel spanning en onrust veroorzaken. Keuzestress, zorgen om geld of problemen met medewerkers kunnen zorgen voor slapeloze nachten maar ook voor het ‘achter de feiten aanlopen’. Door het reguleren van je onrust (angst, verdriet of boosheid) ontstaat rust en ben je beter in staat de goede keuzes te maken. En als je wilt weten wat goed voor jou en voor je bedrijf is, is je gevoel een belangrijke indicatie. De combinatie van denken met voelen geeft weten. Beslissingen nemen op basis van weten is veel makkelijker dan op denken alleen.

Een intake kunnen we vaak binnen een week plannen. Inplannen van het vervolg hangt even af van de agenda’s, maar het streven is altijd binnen twee weken na de intake.

We houden niet van teveel administratie, vandaar dat we een factuur in 1x factureren. Wil je toch graag in termijnen betalen,neem dan even contact op met secretariaat@flonker.nl.

Wat anderen zeggen over de coaching...

Testimonials

Ik heb als ondernemer niet een 9 – 17 uur job gehad dus was het eerder normaal dan abnormaal dat ik er niet was rond etenstijd. Iets waar ik achteraf toch spijt van heb. Het is namelijk het tijdstip dat je samen aan tafel de dag doorneemt met je kinderen en partner. Hierdoor mis je wat van je gezinsleven.

Werk kan verslavend zijn, het is moeilijk om er los van te komen. Dit omdat het je boeit maar ook omdat het door de werkzaamheden afgedwongen wordt. Nu ik er meer op terug kijk had ik het anders moeten doen. Meer tijd aan mijn gezin willen besteden. Meer ontspanning moeten zoeken naast mijn werk.

Wat ik wel goed gedaan heb is, dat ik mijn werk niet mee naar huis nam. Liever ‘s avonds nog even naar kantoor dan een tas vol werk mee naar huis. Thuis voelde bij mij dus wel vrij. Wat ik ook deed: ik begon de dag rustig. Stond een drie kwartier eerder op om rustig de krant te lezen. Dat had ik dus zelf in de hand. De rest van de dag werd ik geleefd door alles wat voorbij kwam.

Tot slot, ik probeerde het altijd iedereen naar de zin te maken en te helpen. Dit had ik minder moeten doen.

Mijn ervaring met Joke heb ik als zeer plezierig beschouwd en we hebben dan ook langdurig contact met elkaar gehad. Joke is goed in staat om tot iemand door te dringen en hem te helpen in de chaos van het leven die je zo opbouwt. Samen hebben we hier weer richting aan gegeven

F

Ondernemer, man, 61

”Joke, wat een vakvrouw. Door haar groot empathisch vermogen te combineren met haar nuchtere eerlijkheid en warme betrokkenheid is ze in staat om alles bespreekbaar te maken. Met haar heldere uitleg geeft ze inzicht. Dat resulteert in een efficiënte en duidelijke manier van werken. Het resultaat mag er zijn. Dank zij haar coaching en begeleiding geeft mijn bedrijf me weer energie. Joke, bedankt. ”

M.K.

financieel Adviseur, man, 59

Ik heb Joke ervaren als zeer betrokken, snel, praktisch en analytisch. Daarnaast beschikt ze m.i. over veel kennis en methodes die ze mooi integreert in de gesprekken. Naast psycholoog/coach ook een gesprekspartner op niveau en met warmte.

Ik kan haar je aanbevelen.

A.B.

Ondernemer en organisatieadviseur, vrouw, 

F

Ondernemer, man, 61

M.K.

financieel Adviseur, man, 59

Get Started - Call To Action

FLONKER coaching

Makkelijk bereikbaar

Praktisch

Verhelderend

‘To the point’

Oplossingsgericht

Contact