fbpx

Happy Coach

Door Joke Bruggenkamp

Coaches kunnen alles en hebben overal een oplossing voor! 

Helaas, net zoals bij de elektricien de draden uit het plafond kunnen hangen en de arts nog rookt, kunnen ook coaches uitgeput raken. Er zijn vaak twee onderwerpen die coaches dwars kunnen zitten: een gebrek aan geld en een gebrek aan tijd. En met een beetje pech heb je gebrek aan beide!

De oplossing is vrij simpel, maar je hebt er wel een perspectief wissel voor nodig:

Zorg dat je niet focust op de ballen die in de lucht gehouden moeten worden, maar op wat jij wilt dat die ballen gaan doen. 

Dat klinkt te simpel om waar te zijn, en toch is het de oplossing voor meer tijd en financiële rust. 

De reden waarom het toch voelt als een (veel te) lastige klus is omdat een perspectief wissel altijd spanning geeft: je lichaam wordt erg onrustig van zo’n game changer. 

Zeker als je niet goed weet wat je met die onrust moet. Dan wordt je onrustig van de onrust en dat is pas echt uitputtend!

Onrust kun je omzetten in daadkracht door het richting te geven. Dat lukt niet met denken alleen: je hebt ook een gevoelsstrategie nodig waarbij je je onrust richting kunt geven. Klinkt een beetje vaag misschien, maar Feelings Based coaching is er op gericht om denken en voelen te integreren. Wat je denkt en wat je voelt moet bij elkaar kloppen. Het is een puzzel. En zodra de puzzel klopt, word je rustig. Dat klinkt als hocus pocus, maar dat is gewoon te leren. In de cursus leggen we je dat haarfijn uit en gaan we er ook mee oefenen. Met je eigen gevoel, maar ook hoe je dit kunt toepassen met je cliënten.

En als jij weet hoe je deze onrust om kunt zetten in daadkracht, dan heb je niet alleen de oplossing voor een (dreigende) burnout maar kun je deze vaardigheid ook leren aan je cliënten! En dat verhoogt de waarde die je biedt en daardoor kun je een hogere prijs vragen.

Heb je als coach tóch overal een oplossing voor!

Gevoel is een systeem, net als bijvoorbeeld je stofwisseling. Als je weet hoe dat werkt, de logica in gevoel leert zien, dan kun je surfen op je gevoel én op dat van je cliënten en kun je zorgen voor echte transformaties!

Wil jij ook een echte transformatiecoach worden, die:
* snel en effectief to the point komt
* aan de slag gaat met de onderlaag
* die niet meer onzeker wordt in een gesprek
* die klanten veel waarde biedt, waardoor ze je ook graag meer willen betalen?

Leer dan hoe je gevoel werkt en wordt zelfverzekerd en super succesvol!

Deze website is met zorg gemaakt en grondig gecheckt. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er (type-)fouten voorkomen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze website.

Get In Touch

© Copyright 2022 powered by FLONKER