fbpx

High Intensity
Premium Coaching

Voor als je veel last hebt van gevoel en niet van lange trajecten houdt

Wat kan High Intensity Premium Coaching voor jou betekenen?

Oud zeer en terugkerende patronen

Heb je een klus te klaren? Oud zeer te verwerken, angsten of paniek die je belemmeren? Moeite met je te verbinden in relaties, bang je vrijheid kwijt te raken? Ben je bang dat je partner je verlaat, overmatig jaloers of doe je dingen die eigenlijk niet bij je passen? Of heb je een onverklaarbare onrust die maakt dat je niet kunt genieten van wat je bereikt hebt. Ben je klaar met het gevoel dat je iets te bewijzen hebt? Dat je niet goed genoeg bent of elk moment door de mand te vallen?

Living on the edge, of net erover?

Wil je op je sterfbed terug kijken op een leven waarin jij vooral in de overlevingsstand hebt geleefd? Waarin angst en onzekerheid of een down gevoel altijd (op de achtergrond) aanwezig waren. Waarin je kostbare tijd hebt verspild aan het vermijden van problemen en het oplossen van andermans problemen en je nooit echt het gevoel hebt gehad dat je echt gelukkig was?

Emotionele blauwe plekken

Iedereen loopt schade op in het leven. Vervolgens ontwikkelen we patronen om niet weer geraakt te worden. Je wordt een pleaser of perfectionist, zorgt dat je beter bent dan de rest of beëindigd zelf een relatie om te voorkomen dat de ander jou laat zitten. Alles om niet geraakt te worden op je emotionele blauwe plekken. Maar dat kost energie en maakt dat je aan de buitenkant leeft. Het aangaan van je angsten en onzekerheden, je verdriet of je gevoelens van onrecht en onmacht maakt je niet zwakker maar juist sterker: Sterk aan de binnenkant. En dat geeft je juist energie!

Een andere bril

Echt aan de slag gaan met de onderlaag vergt moed. Maar de resultaten zijn er ook naar. Feelings Based Coaching verklaart niet alleen hoe je je voelt, maar geeft je ook de handvatten voor zelfwaardering en zelfvertrouwen. Met rust en vertrouwen als gevolg. Niet meer leven in het verleden of je druk maken over de toekomst, maar leven in het hier en nu.

PROGRAMMA

We starten met een online call of een intake op kantoor. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ik kan je uitleggen hoe ik werk. Als het klikt kunnen we aan de slag. Ik werk graag met doelen: dan weten we waar we het over gaan hebben. 

Jouw doel is mijn doel.

We starten altijd met een 1-op-1 Kick -off sessie van 3 uur waarin we de basis neerleggen.

Op basis daarvan plannen we een aantal vervolg sessies waarin we met specifieke onderdelen aan de slag gaan. Zo leggen we stuk voor stuk  alle puzzelplekken op hun plaats.

Ik denk ook tussen de sessies in graag met je mee, je kunt altijd contact opnemen als je ergens tegen aan loopt.

Voor wie is deze coaching geschikt?

Ben jij een snelle denker, wil je graag snel resultaat en heb je er geen moeite mee om te kijken naar waar het echt om draait? Dan ben je van harte welkom. 

FAQ

Staat jouw vraag er niet bij? Mail even naar info@flonker.nl, dan beantwoorden we je vraag zo spoedig mogelijk

Je zou kunnen zeggen gooi alle uren bij elkaar en je bent in een dag klaar. Helaas werkt gevoel niet zo. Je hebt tijd nodig om dingen te verwerken. Zie het als sporten en spierpijn: je kunt ook niet al je sportactiviteiten achter elkaar doen. De praktijk leert dat ongeveer om de 2 weken de grootste verandering geeft. Maar alleen als er ook tijd is voor reflectie. Vaak is dat het probleem door alle andere bezigheden. Heb jij wel tijd voor reflectie, dan kunnen we dit programma ook sneller uitvoeren, maar minimaal een week tussen de sessies is wel aan te raden. Je kunt namelijk niet meer dan je centrale zenuwstelsel aankan. 

Een intake kunnen we vaak binnen een week plannen. Inplannen van het vervolg hangt even af van de agenda’s, maar wat mij betreft kan dat binnen een week of 2, 3.