Echte coaching maar dan thuis!

Zou je wel wat coaching kunnen gebruiken om:

Je grenzen beter aan te geven

Een minder kort lontje te hebben

meer ruimte voor jezelf te ervaren?

minder te piekeren

Dat kan met het online coachingsprogramma In 30 dagen Rust in de tent!

Voor de prijs van nog geen twee coaching sessies een hele maand coaching

En omdat we weten dat beginnen niet moeilijk is, maar afmaken wel, zijn we er voor al je vragen.

De veranderingen die je met dit programma maakt gaan je hele leven mee!

Voor de prijs van

329,- inclusief BTW


vind jij
Rust in de tent!
  • Gestructureerd programma met een duidelijke opbouw, gebaseerd op face to face coaching
  • Elke dag een video met uitleg
  • Duidelijk en mooi vormgegeven werkboek
  • Geschreven door een zeer ervaren psycholoog
  • Loop je vast of kom je niet in beweging?
    Stuur ons een mailtje en we helpen je weer op weg!

Wat onze klanten te zeggen hebben

de cursus

In de cursus  gaan we elke dag samen aan de slag, zodat jij binnen een maand weer rust in de tent én in je hoofd hebt!

Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van de werkbladen uit het werkboek. Zoals je ziet zijn het praktische opdrachten en handige tips. We geven uitleg over patronen en automatismen. Over denken, voelen & doen. En zorgen zo dat je stapje voor stapje bij jouw doel terecht komt!

Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks een half uur vrij maken om met de oefeningen aan de slag te gaan. Als je dit programma op de juiste manier volgt, heb je er daarna jarenlang gegarandeerd plezier van!

Alle ballen in de lucht?

Voor veel (voornamelijk) jonge vrouwen lijkt het alsof je de hele dag achter iedereen aan rent. Je bent rommel aan het opruimen, je denkt aan het maken van de  afspraken, je werk of aan de traktaties op school. Je brengt de kinderen naar clubjes, hebt wellicht ook nog ouders die wat van je verwachten, je doet de boodschappen en hebt ook nog je eigen sport en vrienden. En, ohja, ook soms nog een avondje op de bank met je partner met een glas wijn en een goed gesprek. 

Maar meestal ben je dan al moe… En je partner wil wel van alles doen, maar dan wel op zijn manier. En dan kun je het eigenlijk beter even zelf doen, toch?

of rust in de tent?

Hoe zou je het vinden als je niet meer zo achter de feiten aan zou hollen, als je overzicht hebt en dingen los kunt laten? Als je kunt voelen wanneer de grens bereikt is en dan ook daadwerkelijk nee kunt zeggen? Niet als het water je al over de schoenen stroomt, maar op tijd. Zodat je de boodschap nog een beetje leuk kunt brengen en die niet alleen maar weerstand en ruzie oproept. 

Hoe vind je het als je kinderen door jouw rust ook rustiger worden? Als je partner weer als een blok voor je zou vallen en jullie samen kunnen genieten en je weer weet waarom je bij elkaar bent?

Klinkt onmogelijk? Dat is het niet.

de oplossing

Bij de pakken neer zitten en uitzoeken wat je wel wilt is één ding. Maar weer ontspannen en gelukkig worden is waar je het voor doet, toch? Genieten van je gezin, je werk, je relaties, je hobby’s. Tijd voor wat goed is voor jou.

Laten we samen werken aan een structurele oplossing om jouw stress te verlagen en een dreigende burn-out te voorkomen. Pak zelf weer de regie in je leven en leef voluit.

Gun jezelf die rust in de chaos, alleen dan kun je je geluk weer vinden!

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

garantie

Ik geef je de garantie dat als je alle stappen uit het programma volgt, je meer rust in je hoofd én rust in de tent hebt. Daar ben ik zo zeker van dat je het programma de eerste vijf dagen mag proberen. Voldoet het programma niet aan jouw verwachtingen, dan krijg je zonder vragen je geld terug. 

Werkt die cursus echt zo goed? Jazeker! Mits je het programma natuurlijk wel volgt. Maar ook daar helpen we je mee! Ons team staat dagelijks klaar voor je online vragen en we helpen je regelmatig herinneren aan je doel:

Meer rust in de tent én in je hoofd! 

In 30 dagen Rust in de tent

Gun jezelf rust in de chaos
en ontdek jouw geluk

Een programma dat werkt

Twijfel je nog? Vraag je je af of het programma zijn geld wel waard is? Die vraag kun jij alleen beantwoorden. 

Wij staan in voor de kwaliteit. Dat heb je bijvoorbeeld ook kunnen lezen in ons gratis E-book ‘Ik word gek van alles. Daar staat heel veel informatie in over hoe je een burn-out en stress kunt voorkomen.

De cursus geeft de verdieping: de achterliggende patronen die je kunt veranderen, en die veel effectiever zijn dan alleen je gedrag veranderen. De reden van je onrust en hoe je de stemmetjes in je hoofd rustig kunt krijgen. En waarom je soms dingen doet die je helemaal niet wilt doen. En natuurlijk hoe je dat kunt veranderen. Allemaal gebaseerd op onze jarenlange één op één coaching.

Dus met de kwaliteit zit het wel goed.

Maar hoeveel jouw rust je waard is, daar gaan we niet over. Dat is helemaal aan jou.

Wat zeggen anderen over de cursus..

Testimonials

De reden dat we dit programma voor jou hebben gemaakt, is omdat we al heel veel van onze coaching cliënten hebben kunnen helpen met dit programma. Zij hebben de stap gezet en hebben nu rust in de tent. 

En behalve dat: zij hebben een programma en een werkwijze die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken om ook daadwerkelijk rust in de tent te houden. Dát hebben we in de cursus proberen te stoppen. Lees maar even mee:

Al veel te lang probeerde ik alle ballen in de lucht te houden, wilde ik het voor iedereen goed doen en ging daarbij keer op keer over mijn eigen grenzen. Mijn energie was op en ik had chaos in mijn hoofd. Al tijdens het eerste gesprek met Joke, legde zij de vinger op de zere plek. Ik voelde me letterlijk lichter toen ik weer buiten stond. In de sessies die volgden, hielp Joke mij opnieuw naar mijn eigen gevoel te luisteren, mijn grenzen te voelen en gaf ze handvatten om patronen te doorbreken. Mijn energie is terug, ik durf weer keuzes te maken en voel me niet meer egoïstisch wanneer ik doe wat goed is voor mij! Het coaching traject bij Joke, is het meest waardevolle cadeau wat ik mezelf in lange tijd heb gegeven!

H. W. 38 jaar, werkzaam in het onderwijs

Toen Joke me vroeg of ik haar online programma wilde testen was ik vooraf een beetje sceptisch: ‘gewone’ één op één coaching is volgens mij wel iets anders dan een online programma. Maar zodra ik begon en ook daadwerkelijk met de oefeningen aan de slag ging, merkt ik dat het me lukte om uit die razende trein van steeds iets moeten kwam. Ik stond stil bij mezelf.

Dat was wel even schrikken, want ik moest bedenken wat ik zelf eigenlijk wil. Maar door de oefeningen lukte het steeds beter om dat te bedenken. Wat ik ook heel goed vind aan dit programma, is dat je je eigen voortgang kunt zien. Je komt steeds een stapje dichter bij hoe je het wilt hebben. Wat ik ook heel fijn vond, is dat je je vragen kunt mailen. 

Alles bij elkaar kan ik het programma je zeker aanraden als je ook meer rust in de tent wilt!

Lisanne, 44 jaar, eigen bedrijf

FAQ

Staat je vraag er niet bij? Mail dan gerust naar info@flonker.nl

Dat kan. De cursus is beschikbaar om met je met je smartphone te bekijken. Maar in de praktijk werkt het beter als je even gaat zitten met een groter scherm, zodat de uitleg beter te zien is en je gelijk met de opdrachten aan de slag kunt.  

Dat kan zeker. Je kunt altijd een mailtje sturen als je ergens niet uitkomt. Bovendien verzamelen we alle inhoudelijke vragen en elke maand  beantwoorden we twee of drie vragen in een video. We kunnen niet alle vragen op deze manier beantwoorden. Als je al lange tijd met dit soort klachten rondloopt kan het lastig zijn om te veranderen. Het kan dan handig zijn om de premium versie aan te schaffen, zodat je gedurende het programma een one on one online coaching gesprek kunt hebben. Ook kun je nog steeds bij ons terecht voor one on one coaching. Zowel in onze praktijk als online. Kijk dan even bij de coaching pagina.

Dat kan. Stuur even een mailtje naar info@flonker.nl met je naam, vraag en telefoonnummer, dan neemt iemand van het team contact met je op.