fbpx

Online Coaching

Overweeg je coaching, maar zie je op tegen de investering? Probeer dan ons online coaching programma. 30 dagen lang, elke dag een half uurtje aan de slag.
En als je vragen hebt gedurende het programma: stuur even een appje of een mailtje, dan kijken we graag met je mee! 

In 30 dagen Rust in de Tent

Overweeg je coaching, maar zie je op tegen de investering? Probeer dan ons online coaching programma. 30 dagen lang, elke dag een half uurtje aan de slag.
En als je vragen hebt gedurende het programma: stuur even een appje of een mailtje, dan kijken we graag met je mee!

Echte coaching maar dan thuis!

Zou je wel wat coaching kunnen gebruiken om:

Je grenzen beter aan te geven

Een minder kort lontje te hebben

Meer ruimte voor jezelf te ervaren

Minder piekeren

Dit is hoe je dat voor elkaar kunt krijgen

de cursus

In de cursus  gaan we elke dag samen aan de slag, zodat jij binnen een maand weer rust in de tent én in je hoofd hebt!

Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van de werkbladen uit het werkboek. In een video leg ik je elke dag uit hoe je er mee aan de slag kunt. Zoals je ziet zijn het praktische opdrachten en handige tips. We geven uitleg over patronen en automatismen. Over denken, voelen & doen. En zo zorgen we samen dat je stapje voor stapje bij jouw doel terecht komt!

Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks een half uur vrij maken om met de oefeningen aan de slag te gaan. Als je dit programma helemaal volgt, heb je er daarna jarenlang gegarandeerd plezier van!

de oplossing

In 4 blokken gaan we aan de slag met veranderen:

week 1:
Waar ligt jouw grens? (Leer je grenzen herkennen)
week 2:
Leven of overleven? (Je reptielenbrein kalmeren en omgaan met de stemmetjes in je hoofd)
week 3:
Veranderplan (stappenplan en uitgaan van jezelf)
week 4:
In de flow blijven (omgaan met anderen)

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

garantie

Ik geef je de garantie dat als je alle stappen uit het programma volgt, je meer rust in je hoofd én rust in de tent hebt. Daar ben ik zo zeker van dat je het programma de eerste week mag proberen! 

Werkt die cursus echt zo goed? Jazeker! Mits je het programma natuurlijk wel volgt. Maar ook daar helpen we je mee! Ons team staat dagelijks klaar voor je online vragen en we helpen je regelmatig herinneren aan je doel:

Meer rust in de tent én in je hoofd! 

Wat onze klanten te zeggen hebben

Foto's

Een programma dat werkt

Heb je ons gratis E-book ‘Ik word gek van alles’ al gelezen? 

Deze cursus geeft de verdieping: 
Hoe je de achterliggende patronen blijvend kunt veranderen. Aan de slag met de oorzaak. Zodat jij je grenzen makkelijk kunt aangeven en een veel minder kort lontje hebt. Zorgen dat je minder piekert en je daardoor ook veel vrijer voelt.
Een oplossing die veel effectiever is dan alleen je gedrag veranderen en een oplossing die je leven lang meegaat!

Start de cursus gratis!

FAQ

Staat je vraag er niet bij? Mail dan gerust naar info@flonker.nl

Dat kan. De cursus is beschikbaar om met je met je smartphone te bekijken. Maar in de praktijk werkt het beter als je even gaat zitten met een groter scherm, zodat de uitleg beter te zien is en je gelijk met de opdrachten aan de slag kunt.  

Dat kan zeker. Je kunt altijd een mailtje sturen als je ergens niet uitkomt. Bovendien verzamelen we alle inhoudelijke vragen en elke maand  beantwoorden we twee of drie vragen in een video. We kunnen niet alle vragen op deze manier beantwoorden. Als je al lange tijd met dit soort klachten rondloopt kan het lastig zijn om te veranderen. Het kan dan handig zijn om de premium versie aan te schaffen, zodat je gedurende het programma een one on one online coaching gesprek kunt hebben. Ook kun je nog steeds bij ons terecht voor one on one coaching. Zowel in onze praktijk als online. Kijk dan even bij de coaching pagina.

Dat kan. Stuur even een mailtje naar info@flonker.nl met je naam, vraag en telefoonnummer, dan neemt iemand van het team contact met je op.

Tijd voor Actie!

Er is een tijd voor denken en voor voelen, maar nu is het tijd voor Actie!

Want als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg!

Deze website is met zorg gemaakt en grondig gecheckt. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er (type-)fouten voorkomen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze website.

Get In Touch

© Copyright 2022 powered by FLONKER