Gun jezelf rust in de chaos
en ontdek jouw geluk

Hoeveel Cliënten hebben wij al kunnen helpen

+ 0
clienten geholpen​

Alle ballen in de lucht?

Voor veel (voornamelijk) jonge vrouwen lijkt het alsof je de hele dag achter iedereen aan rent. Je bent rommel aan het opruimen, je denkt aan het maken van de  afspraken, je werk of aan de traktaties op school. Je brengt de kinderen naar clubjes, hebt wellicht ook nog ouders die wat van je verwachten, je doet de boodschappen en hebt ook nog je eigen sport en vrienden. En, ohja, ook soms nog een avondje op de bank met je partner met een glas wijn en een goed gesprek. 

Maar meestal ben je dan al moe… En je partner wil wel van alles doen, maar dan wel op zijn manier. En dan kun je het eigenlijk beter even zelf doen, toch?

of rust in de tent?

Hoe zou je het vinden als je niet meer zo achter de feiten aan zou hollen, als je overzicht hebt en dingen los kunt laten? Als je kunt voelen wanneer de grens bereikt is en dan ook daadwerkelijk nee kunt zeggen? Niet als het water je al over de schoenen stroomt, maar op tijd. Zodat je de boodschap nog een beetje leuk kunt brengen en die niet alleen maar weerstand en ruzie oproept. 

Hoe vind je het als je kinderen door jouw rust ook rustiger worden? Als je partner weer als een blok voor je zou vallen en jullie samen kunnen genieten en je weer weet waarom je bij elkaar bent?

Klinkt onmogelijk? Dat is het niet.

In 30 dagen rust in de tent

Gun jezelf rust in de chaos
en ontdek jouw geluk

Een programma dat werkt

Lees gerust verder, dan vertel ik jou hoe je rust in de tent kunt krijgen! Misschien heb je het gratis E-book ‘Ik word gek van alles‘ al gelezen? Daar staat heel veel informatie in over hoe je een burn-out en stress kunt voorkomen. Maar dat is maar de helft van het verhaal. 

Het grote geheim van Rust in de Tent is een structureel andere manier van dingen organiseren. Het geheime ingrediënt dat in elke 1-op-1 coaching bij ons werkt, is ritme en regelmaat.

Je ergens instorten en dan na een paar dagen uitgeteld in de touwen hangen ken je waarschijnlijk wel. Goede bedoelingen zijn een mooi begin, maar het is geen oplossing om structureel iets te veranderen.

De oplossing is simpel!

Om structureel iets te veranderen heb je een concreet en consequent plan nodig. Dit plan hebben we stap voor stap voor jou uitgeschreven. We hebben niet alleen tekst, maar ook video’s en een mooi vormgegeven praktisch werkboek voor je gemaakt. 

Het is niet ingewikkeld: als jij dagelijks een half uurtje vrijmaakt en de opdracht voor die dag doet, beloven wij dat je na 30 dagen niet alleen rust in de tent, maar ook in je hoofd hebt!

En als je nu denkt: waar haal ik dat halve uur per dag vandaan? Ook daar hebben we een oplossing voor…

Even stil staan

Beste lezer van deze website, 

Mijn team en ik hebben dagelijks te maken met mensen die, waarschijnlijk net als jij, af en toe even helemaal moedeloos worden van alles. Wij zijn groot fan van gevoel, want gevoel geeft je namelijk heel veel informatie! Het gevoel van je moedeloos voelen en het even niet meer weten, is eigenlijk een heel duidelijk signaal: het betekent dat je niet verder moet op de manier zoals je nu bezig bent, maar dat je wat anders moet gaan doen! Hoe dat precies werkt leggen we je uit in de cursus en ook hoe je kunt bedenken wat je dan wel moet doen.

We gaan je niet vertellen wat je wel moet doen, maar we gaan je helpen met een manier waarop je zelf weer overzicht krijgt. Onderweg leer je hoe je keuzes kunt maken, knopen door kunt hakken, grenzen aan kunt geven en in actie kunt komen.

Dit programma is dus ook geen quick fix, maar een programma waar je de rest van je leven wat aan hebt omdat je het steeds weer kunt gebruiken.

Elke keer dat je merkt dat je even bij de pakken neer moet gaan zitten! Zie ik je snel bij de cursus?

Joke Bruggenkamp,
Psycholoog, coach en eigenaar van FLONKER

Let’s go:

Elke dag gaan we samen aan de slag, zodat jij binnen een maand weer rust in de tent én je hoofd hebt!

Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van de werkbladen uit het werkboek. Zoals je ziet zijn het praktische opdrachten en handige tips. We geven uitleg over patronen en automatismen. Over denken, voelen en doen en zorgen zo dat je stapje voor stapje bij jouw doel terecht komt!

Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks een half uur vrij maken om met de oefeningen aan de slag te gaan. Als je dit programma op de juiste manier volgt, heb je er daarna jarenlang gegarandeerd plezier van!

de oplossing

Laten we samen werken aan een structurele oplossing om jouw stress te verlagen en een dreigende burn-out te voorkomen. Pak zelf weer de regie in je leven en leef voluit.

Bij de pakken neer zitten en uitzoeken wat je wel wilt is één ding. Maar weer ontspannen en gelukkig worden is waar je het voor doet, toch? Genieten van je gezin, je werk, je relaties, je hobby’s. Tijd voor wat goed is voor jou.

Gun jezelf die rust in de chaos, alleen dan kun je je geluk weer vinden!

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

 

garantie

Ik geef je de garantie dat als je alle stappen uit het programma volgt, je meer rust in je hoofd én rust in de tent hebt. Daar ben ik zo zeker van dat je het programma de eerste vijf dagen mag proberen. Voldoet het programma niet aan jouw verwachtingen, dan krijg je zonder vragen je geld terug. 

Werkt die cursus echt zo goed? Jazeker! Mits je het programma natuurlijk wel volgt. Maar ook daar helpen we je mee! Ons team staat dagelijks klaar voor je online vragen en we helpen je regelmatig herinneren aan je doel:

Meer rust in de tent én in je hoofd! 

aan de slag

Op 11 september start de volgende groep vrouwen die aan de slag gaat met rust en ruimte voor jezelf. Zodat jij je weer lekker voelt bij jezelf, je kinderen, bij je partner of vrienden en in je werk.

Sluit ook aan en wij begeleiden je in dat mooie proces. Ik weet zeker dat het waardevol voor je is.

Wanneer je je inschrijft vóór 5 september, ontvang je het online programma met een early bird korting. De training kost dan nog maar € 225,-. Vanaf een week voor de start gaat de prijs naar het normale niveau. Bovendien maak je met de Early bird kans op een gratis online coaching sessie met Joke Bruggenkamp!

Profiteer nu van onze Early bird voordelen

Early bird voordeel 1

Als early bird kun je direct beginnen! De lancering is op 11 september, maar als early bird kun je komende zaterdag al starten!

Early bird voordeel 2

Als early bird krijg je nu een wel hele fijne korting: omdat we het programma voor de eerste keer lanceren krijg je niet 50 euro, maar eenmalig zelfs 100 euro korting!

Early bird voordeel 3

Als early bird maak je daarnaast ook nog kans op 1 van de 3 gratis
mentor sessies met Joke Bruggenkamp

Investering

Voor de prijs van nog geen twee coaching sessies een hele maand coaching!
En we zijn er voor al je vragen!
Je hoeft het niet allen te doen!

Premium programma
Rust in de tent cursus

429,- inclusief BTW
 • Gestructureerd programma met een duidelijke opbouw, gebasseerd op one on one coaching door een psycholoog
 • Elke dag een video met uitleg
 • Duidelijk en mooi vormgegeven werkboek
 • Een manier van je leven organiseren die je altijd kunt blijven gebruiken
 • Mogelijkheid om via de mail vragen te stellen
 • Begin gelijk (programma start op zaterdag)
 • 1 one on one online coaching sessie van 45 minuten op een zelf gekozen tijdstip
 • Gratis boek 'Gevoel is heel logisch, als je weet hoe het werkt' hardcopy twv € 24,95
PopulaIr

Rust in de tent cursus

329,- inclusief BTW
 • Gestructureerd programma met een duidelijke opbouw, gebasseerd op one on one coaching door een psycholoog
 • Elke dag een video met uitleg
 • Duidelijk en mooi vormgegeven werkboek
 • Een manier van je leven organiseren die je altijd kunt blijven gebruiken
 • Mogelijkheid om via de mail vragen te stellen

Wat zeggen anderen over de cursus..

Testimonials

De reden dat we dit programma voor jou hebben gemaakt, is omdat we al heel veel van onze coaching cliënten hebben kunnen helpen met dit programma. Zij hebben de stap gezet en hebben nu rust in de tent. 

En behalve dat: zij hebben een programma en een werkwijze die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken om ook daadwerkelijk rust in de tent te houden. Dát hebben we in de cursus proberen te stoppen. Lees maar even mee:

Al veel te lang probeerde ik alle ballen in de lucht te houden, wilde ik het voor iedereen goed doen en ging daarbij keer op keer over mijn eigen grenzen. Mijn energie was op en ik had chaos in mijn hoofd. Al tijdens het eerste gesprek met Joke, legde zij de vinger op de zere plek. Ik voelde me letterlijk lichter toen ik weer buiten stond. In de sessies die volgden, hielp Joke mij opnieuw naar mijn eigen gevoel te luisteren, mijn grenzen te voelen en gaf ze handvatten om patronen te doorbreken. Mijn energie is terug, ik durf weer keuzes te maken en voel me niet meer egoïstisch wanneer ik doe wat goed is voor mij! Het coaching traject bij Joke, is het meest waardevolle cadeau wat ik mezelf in lange tijd heb gegeven!

H. W. 38 jaar, werkzaam in het onderwijs

Toen Joke me vroeg of ik haar online programma wilde testen was ik vooraf een beetje sceptisch: ‘gewone’ één op één coaching is volgens mij wel iets anders dan een online programma. Maar zodra ik begon en ook daadwerkelijk met de oefeningen aan de slag ging, merkt ik dat het me lukte om uit die razende trein van steeds iets moeten kwam. Ik stond stil bij mezelf.

Dat was wel even schrikken, want ik moest bedenken wat ik zelf eigenlijk wil. Maar door de oefeningen lukte het steeds beter om dat te bedenken. Wat ik ook heel goed vind aan dit programma, is dat je je eigen voortgang kunt zien. Je komt steeds een stapje dichter bij hoe je het wilt hebben. Wat ik ook heel fijn vond, is dat je je vragen kunt mailen. 

Alles bij elkaar kan ik het programma je zeker aanraden als je ook meer rust in de tent wilt!

Lisanne, 44 jaar, eigen bedrijf

FAQ

Staat je vraag er niet bij? Mail dan gerust naar info@flonker.nl

Dat kan. De cursus is beschikbaar om met je met je smartphone te bekijken. Maar in de praktijk werkt het beter als je even gaat zitten met een groter scherm, zodat de uitleg beter te zien is en je gelijk met de opdrachten aan de slag kunt.  

Dat kan zeker. Je kunt altijd een mailtje sturen als je ergens niet uitkomt. Bovendien verzamelen we alle inhoudelijke vragen en elke maand  beantwoorden we twee of drie vragen in een video. We kunnen niet alle vragen op deze manier beantwoorden. Als je al lange tijd met dit soort klachten rondloopt kan het lastig zijn om te veranderen. Het kan dan handig zijn om de premium versie aan te schaffen, zodat je gedurende het programma een one on one online coaching gesprek kunt hebben. Ook kun je nog steeds bij ons terecht voor one on one coaching. Zowel in onze praktijk als online. Kijk dan even bij de coaching pagina.

Dat kan. Stuur even een mailtje naar info@flonker.nl met je naam, vraag en telefoonnummer, dan neemt iemand van het team contact met je op.