fbpx

keep on track
follow up coaching

Het leven biedt steeds nieuwe uitdagingen en veranderen kost tijd.

Wat kan Keep on track / Follow up coaching voor jou betekenen?

Life is an ongoing journey!

Heb je net alles lekker op de rit, gebeurt er weer iets! Zodra de druk van buiten toeneemt, vooral door life events, kun je ineens weer terugvallen in oude patronen. Overlijdt er een ouder, partner of een ander belangrijk iemand. Staat je bedrijf ineens op scherp omdat je partner vertrekt. Of verandert er iets in je gezin waardoor alles op losse schroeven komt te staan. Dat is niet erg, dat hoort erbij. Maar het heeft wel je aandacht nodig.

Terugval

Ben jij net lekker op stoom, merk je dat je omgeving zich gaat roeren. Jij geeft je grenzen aan en je omgeving heeft er last van. Of je merkt dat je al jaren genoegen neemt met een werksetting of bedrijf waar je helemaal niet gelukkig van wordt. Of je krijgt te maken met een life event: overlijden, scheiding of problemen met opgroeiende kinderen. Je wilt natuurlijk niet van slag zijn als er iets heftigs gebeurd. Je kunt life events niet voorkomen (been there, tried that, didn't work!). Maar je kunt wel zorgen dat je er anders mee om gaat en het je minder raakt.

De voordelen van een coach

En nu kun je oogsten wat je allemaal hebt opgestoken in de coaching: je hebt een goede basis en life events vragen om een kleine aanpassing in je repertoire. Het grote voordeel: als je er niet lang mee rond blijft lopen is het ook snel op te lossen. Zelfs als het heftige life events zijn. Als je angst, verdriet en boosheid kunt handelen kun je alles aan. Het wordt er niet perse leuker op, maar je raakt jezelf niet meer kwijt en dat is zo relaxed! Zelfs in heftige tijden!

FeelingsBlueprint

Na de coaching ken jij je blauwe plekken en je patronen. Je weet waardoor je 'aangaat' en hoe je weer jezelf kunt worden. En je ziet vervelend gevoel niet meer als heftig en bedreigend maar als informatie. Je hebt een andere bril op ziet gevoel als informatie. Je kunt surfen op gevoel: niet verzuipen in de lows en genieten van de highs! En als er een onbekende golf aankomt, help ik je om deze om deze op de juiste manier aan te snijden. A solution for life!

PROGRAMMA

Jouw doel is mijn doel.

Vervolgprogramma na de Fast Forward VIP coaching of de High Intensity Premium Coaching

6 maanden programma 

1 sessie per kwartaal ca 2 uur

Onbeperkt tussentijds contact

Aanpassingen in frequentie zijn mogelijk

Voor wie is deze coaching geschikt?

Ben jij een snelle denker, wil je graag snel resultaat en heb je er geen moeite mee om te kijken naar waar het echt om draait? Dan ben je van harte welkom. 

FAQ

Staat jouw vraag er niet bij? Mail even naar info@flonker.nl, dan beantwoorden we je vraag zo spoedig mogelijk

Nee hoor. Deze sessies zijn voor jou: het gaat erom waar jij een antwoord op wil hebben. Als je problemen hebt met je tienerdochter, als je een grote verandering door wilt voeren in je bedrijf, als je aan het daten bent en daar advies in wilt, als je relatieproblemen hebt. Maar net wat speelt in jouw leven. En loopt het allemaal lekker, dan heb ik meer dan genoeg onderwerpen voor verdieping, om je alvast voor te bereiden op volgende life events. Veel van mijn cliënten gebruiken deze sessies ook voor accountability: ze spreken af waar ze mee aan de slag willen komend kwartaal en vertellen erover de keer erop. Dat geeft vaak weer inspiratie voor  de sessies. Alle sessies hebben één gemeenschappelijk doel: we focussen op jou. Zodat jij dicht bij jezelf blijft en niet weer terug valt in oude patronen.

Dat kan zeker. Veel van mijn coachingsclienten vinden het fijn om elk kwartaal even pas op de plaats te maken en te kijken of ze nog doen wat ze leuk vinden en geen energie verspillen aan onbelangrijke zaken.