fbpx

Week Een: Waar ligt jouw grens?

Fijn dat je meedoet!

Wat fijn dat je deze 30 dagen cursus om weer Rust in de tent te krijgen hebt aangeschaft! 

We gaan in de cursus stap voor stap aan de gang. Elke dag is een beetje op dezelfde manier opgebouwd: je krijgt een korte video van me en daarbij een klein stukje achtergrond, en een testje of opdracht. Ik heb alles zo samengesteld dat je alles in maximaal een half uur moet kunnen doen. Zowel de video bekijken, de tekst lezen en eventueel een testje. De opdracht is vaak iets wat je in de loop van de dag kunt doen. 

Het tempo is aan de hoge kant, daarom heb ik de weekenden vrij gepland. Dan heb je een beetje lucht. Je grenzen leren kennen en aangeven is een belangrijk onderdeel van de eerste week!

Het is namelijk niet de bedoeling dat ik jou zo snel mogelijk over de kling jaag: daar heb je vast al ervaring mee. Het gaat erom dat je dingen in je leven anders gaat bekijken en aanpakken, zodat je weer rust in jezelf en ook in de tent krijgt.

Stapje voor stapje dus. Als het jou lukt om elke werkdag een half uur met de onderwerpen en opdrachten aan de slag te gaan, beloof ik jou dat jij rust in de tent krijgt. En als je nu denkt: dat half uur gaat me nooit lukken: daar gaan we ook mee aan de slag!

Mocht je alvast aan de slag willen: begin maar vast aan een wensenlijstje van wat je allemaal niet meer wilt. 

Ik ga mijn best doen om je te helpen zoveel mogelijk punten van je lijstje af te kunnen strepen met deze cursus.

Ik hoop dat je er een beetje zin in hebt en ik wens je alvast heel veel succes!

Tot snel!

Joke