fbpx

Flonker

Coaching

Gun jezelf een blijvende boost voor je gezondheid met onze: lifestyle APK

In slechts één afspraak (APK) zorgen we er samen voor dat je direct beter in je vel komt te zitten, meer energie krijgt en je gezondheid naar een hoger level tilt.

Zou jij je graag energieker willen voelen, een betere structuur willen zien tussen je werk- en privéleven of heb je overige gezondheidsdoelen voor jezelf, maar weet je niet waar je moet beginnen?

De uitdaging van balans

Wij begrijpen het helemaal. Tegenwoordig moeten we alle ballen tegelijk in de lucht houden. Je wilt goede prestaties leveren op je werk, wilt de perfecte partner zijn, een goede ouder zijn, het liefst ook nog een schoon en opgeruimd huis hebben én dan wil je natuurlijk ook nog graag wat tijd voor jezelf om weer op te laden of leuke dingen te doen. Maar waar kun je naast je drukke schema hiervoor de ruimte vinden? Of laat staan een persoonlijk gezondheidsdoel behalen?

Onze oplossing

Precies, hierbij helpen wij jou. Onze gezondheidscoach kijkt naar jouw huidige leefstijl. Je persoonlijke obstakel hierin zet ik om in hetgeen waardoor jij weer gaat stralen, weer kunt opladen, en in je kracht komt te staan. Je leert de touwtjes in eigen handen te houden en leert hoe je stapsgewijs je persoonlijke doel bereikt.

Met slechts één afspraken bij onze gezondheidscoach zorg je ervoor dat je direct beter in je vel komt te zitten, meer energie krijgt en je gezondheid naar een hoger level tilt. Kun jij dit wel gebruiken? Dan is het programma Lifestyle APK zeker iets voor jou!

Ontwikkel gezondere gewoonten

Met kleine stappen, geleidelijke veranderingen en persoonlijke aanpassingen help ik jou om gezondere gewoonten te ontwikkelen die bij jou passen. Wij bieden begeleiding om inzicht te krijgen in je gewoonten, je motivatie te versterken en je te voorzien van kennis en tools voor succes.

Hulp bij het bereiken van je persoonlijke doelen

Of je nu gezonde maaltijden wilt leren plannen, beter wilt omgaan met emotioneel eten, meer wilt bewegen, beter wilt ontspannen of ondersteuning nodig hebt tijdens je veranderingsproces, ik sta klaar om samen met jou je doelen te bereiken.

“Lizzy is een topper. Ik ben superfijn begeleid en heb sinds jaren echt resultaat geboekt. Je kunt eerlijk zijn tegen haar en ze heeft altijd goed advies.

Jacqueline Kouer

Anderhalf jaar heeft Lizzy mij ontzettend goed geholpen om mijn levensstijl aan te passen naar een gezondere variant. Het voelde niet als een dieet, maar als een aanpassing van mijn levensstijl. De afspraken stonden in het teken van afvallen, maar ook van persoonlijke ontwikkeling. Dat was voor mij een ontzettend fijne ervaring! Na 6 maanden ben ik 10,2 kg afgevallen. Een prestatie waar ik ontzettend blij mee ben. 

Nogmaals ontzettend bedankt Lizzy!

Anoniem

“Vanaf de eerste afspraak voelde ik me helemaal thuis bij Lizzy, ze is vriendelijk, behulpzaam en heeft passie voor haar werk en wil echt resultaat boeken om je doel te halen. Ik heb veel geleerd van Lizzy, ze heeft me de sleutel voor wat ik nodig heb om mijn doel te bereiken. De persoonlijke menu’s die ze samenstelt zijn goed en makkelijk te volgen en als er iets tussen zit wat je niet lekker vindt, dan kun je dat makkelijk verruilen voor iets anders. 

Lizzy is een echte aanrader!

Jay Morgan-Howes

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Samen zullen we helderheid creëren over de stappen die nodig zijn voor meer welzijn en balans in je leven.

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.