fbpx

Lifestyle coaching in Groningen

Voel je beter, krijg meer energie, en verbeter je gezondheid met onze lifestyle coaching

Heb jij ook vaak goede voornemens die moeilijk standhouden, zoals gezonder eten, meer bewegen en extra ontspannen? Bij Flonker Coaching begrijpen we dat jouw mentale balans (software) en fysieke vitaliteit (hardware) samenwerken voor jouw welzijn. Door gezonde voeding, beweging en voldoende ontspanning geven we jouw lichaam de energie en positieve stimulans die het nodig heeft. Wij helpen jou om jezelf als vertrekpunt te nemen en de aanpak te vinden die perfect bij jou past, ondersteund door een praktisch plan en een stok achter de deur!

Met kleine stappen, geleidelijke veranderingen en persoonlijke aanpassingen help ik jou om gezondere gewoonten te ontwikkelen die bij jou passen.
Ik bied begeleiding om inzicht te krijgen in je gewoonten, je motivatie te versterken en je te voorzien van kennis en tools voor succes. Of je nu gezonde maaltijden wilt leren plannen, beter wilt omgaan met emotioneel eten, meer wilt bewegen, beter wilt ontspannen of ondersteuning nodig hebt tijdens je veranderingsproces, ik sta voor je klaar om je doelen te helpen bereiken.

Neem de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

Ontdek hoe kleine veranderingen grote resultaten kunnen opleveren. Plan nu een afspraak en laat mij je begeleiden naar jouw welzijnsdoelen. Jouw gezondere en gelukkigere zelf wacht op je – laten we samen aan de slag gaan!

“Lizzy is een topper. Ik ben superfijn begeleid en heb sinds jaren echt resultaat geboekt. Je kunt eerlijk zijn tegen haar en ze heeft altijd goed advies.

Jacqueline Kouer

Anderhalf jaar heeft Lizzy mij ontzettend goed geholpen om mijn levensstijl aan te passen naar een gezondere variant. Het voelde niet als een dieet, maar als een aanpassing van mijn levensstijl. De afspraken stonden in het teken van afvallen, maar ook van persoonlijke ontwikkeling. Dat was voor mij een ontzettend fijne ervaring! Na 6 maanden ben ik 10,2 kg afgevallen. Een prestatie waar ik ontzettend blij mee ben. 

Nogmaals ontzettend bedankt Lizzy!

Anoniem

“Vanaf de eerste afspraak voelde ik me helemaal thuis bij Lizzy, ze is vriendelijk, behulpzaam en heeft passie voor haar werk en wil echt resultaat boeken om je doel te halen. Ik heb veel geleerd van Lizzy, ze heeft me de sleutel voor wat ik nodig heb om mijn doel te bereiken. De persoonlijke menu’s die ze samenstelt zijn goed en makkelijk te volgen en als er iets tussen zit wat je niet lekker vindt, dan kun je dat makkelijk verruilen voor iets anders. 

Lizzy is een echte aanrader!

Jay Morgan-Howes

Bij Flonker Coaching gaan we ervan uit dat, om je goed te kunnen voelen, je ook goed voor je lichaam moet zorgen. Je lichaam levert immers de stofjes (hormonen, neurotransmitters enzovoorts) en de energie om je goed te kunnen voelen. Stress, slaaptekort, overgewicht, eenzijdige voeding of een specifiek tekort aan bepaalde voedingsstoffen hebben allemaal direct effect op hoe je je voelt. 

Wij zijn blij met gevoel

Veel coaching is erop gericht om te zorgen dat je geen last meer hebt van iets. Wij zijn juist blij als je ergens 'last' van hebt, want dat gevoel is een duidelijk signaal dat er ergens iets niet klopt en waar dus iets moet veranderen. 

Direct door naar de oplossing!

We zien gevoel als iets praktisch, iets fysieks. Elk lichaam heeft zijn eigen manier om in balans te zijn. De kunst ligt in het goed verzorgen van je lichaam, zodat het de juiste brandstof krijgt en goed kan functioneren. Of het nu gaat om voedzame maaltijden, regelmatige beweging of voldoende ontspanning en rust - wij helpen je graag bij het creëren van een optimistische mindset en een gezond lichaam.

Een super eerlijke positieve fijne coach waar je zeker resultaat mee behaalt en behoudt. Ik ben in 3 maanden al 8 kilo kwijt en heb mezelf veel beter leren kennen door de handvatten die Lizzy heeft gegeven en tips. Ik kan haar zeker aanbevelen!

Liesbeth

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Samen zullen we helderheid creëren over de stappen die nodig
zijn voor meer welzijn en balans in je leven.

Afslanken en gezonder leven Afslanken? Gezonder leven? Allemaal prachtig, maar laten we eerlijk zijn: in het begin is het net zo frustrerend als een aflevering

Er zijn twee belangrijke drijfveren in het leven: het voorkomen van pijn en het verkrijgen van plezier. Dit zijn sterke lichamelijke drijfveren die al miljoenen

Het is ongelofelijk hoe ons eten niet alleen ons lichaam, maar ook onze geest kan beïnvloeden. Stel je eens voor: je begint je dag met

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.