fbpx

Linda

Linda is orthopedagoog, GZ psycholoog en heeft ruime ervaring met traumaverwerking, angst en paniek en rouwverwerking. Zij werkt als hoofdbehandelaar bij Cosis (het vroegere NOVO) en werkt sinds 2019 ook bij Flonker. Haar drive was en is altijd samen met de ander (wie dat dan ook maar mag zijn) kijken naar complex en onbegrepen gedrag. Samen puzzelen: Is de ander bang, boos, verdrietig of in de war; welke patronen zijn er ontstaan in iemands leven en hoe kunnen je samen zorgen dat er meer blijheid in jouw leven komt.

Linda is daarnaast EMDR-therapeut en Coach Gentle Teaching. Door deze laatste twee opleidingen is ze zeer bekwaam in traumaverwerking en werken vanuit verbinding, gevoel en afstemmen op de ander -in plaats van het volgen van een protocol. 

Voor Linda is het belangrijk dat jij je prettig en vrij voelt om datgene te vertellen wat je kwijt wilt en waar je last van hebt. Ze heeft een open houding, is nieuwsgierig, kan goed luisteren en werkt en leeft vanuit betrokkenheid. Het ‘samen’ in samenwerken staat bij haar centraal. Het is en blijft jouw proces, maar het pad wandelen jullie samen.