fbpx

Flonker Online

Soms wil je liever gewoon thuis aan de slag.
Daarom maken wij van onze coaching nu online programma's. Maar je kunt ook testen hoe je in Flow komt.
En we blijven beschikbaar voor je vragen.

Dus zo heb je supergoede coaching, maar dan gewoon thuis!

Ik wil rust in de tent!

Ons eerste online programma  hebben we gemaakt voor mensen die, waarschijnlijk net als jij, af en toe even helemaal moedeloos worden van alles. Die moe zijn van het gevoel te leven als een robot, zich van dag naar dag slepen en de energie weg voelen stromen. 

Er is een manier om weer blij, ontspannen en energievol door het leven te gaan. Je kunt je gevoel gebruiken om je beter te voelen.

Wij zijn groot fan van gevoel, want gevoel geeft je namelijk heel veel informatie! Het gevoel van je moedeloos voelen en het even niet meer weten, is eigenlijk een heel duidelijk signaal: het betekent dat je niet verder moet op de manier zoals je nu bezig bent, maar dat je wat anders moet gaan doen!

Hoe dat precies werkt leggen we je uit in de cursus en ook hoe je kunt bedenken wat je dan wel moet doen. Klik snel voor de oplossing!

GeniusU Talenten/Flow Test

Wil je weten waar je wel energie van krijgt? Doe dan nu de Talenten/Flow test.

Al van jongs af aan word je geleerd dat als je iets niet goed doet, dat je dan juist extra hard je best moet doen om het toch te leren.

Nu is er niets mis mee om iets nieuws te leren. Sterker nog, alle begin is moeilijk en zonder doorzetten kom je er niet.

Maar als je een leven wilt leiden wat bij je past, als je in flow wilt werken en als je blij wilt worden van wat je doet, dan is het handig om te kijken naar wat van nature wel bij je past.

Want zoals Einstein al zei: als je je hele leven probeert in een boom te klimmen terwijl je eigenlijk een vis bent…

Dan wordt het leven er echt niet leuker op! En het verklaart ook waarom het zo verschrikkelijk veel energie kost!

Tijd voor Actie!

Er is een tijd voor denken en voor voelen, maar nu is het tijd voor Actie!

Want als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg!

Deze website is met zorg gemaakt en grondig gecheckt. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er (type-)fouten voorkomen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze website.

Get In Touch

© Copyright 2022 powered by FLONKER

Online Masterclass/webinar