Online video programma

Video Store

We zijn druk bezig onze video's te updaten.
Nog even wachten dus!

Dagen
Uren
Minuten

In 30 dagen Rust in de tent!

Laatste update: 29-04-2021
Binnenkort meer info!

Wil jij in 30 dagen rust in de tent, maar vooral ook in je hoofd?

Ik heb op basis van al mijn kennis én mijn jarenlange ervaring als psycholoog, coach en relatietherapeut een praktisch, to the point en vooral ook effectief programma samengesteld.

In dit programma krijg je gedurende 30 dagen elke werkdag een mail met waardevolle info: inzichten, uitleg en opdrachten. De mail + opdracht kost je per dag max een half uur, want ik weet hoe weinig tijd je hebt. De mails blijven een jaar beschikbaar voor je, dus je kunt ook je eigen tempo aan houden als je wilt, of nog eens iets terug kijken.

Geen algemeen programma, met open deuren, maar echt effectieve handvatten. Kennis en vaardigheden die ik ook gebruik in de one-on-one  coaching. 

One-on -one zou ik voor dit programma makkelijk € 1990,- kunnen vragen. Online is het zeker € 750,- waard. 

Maar omdat ik graag veel mensen wil helpen heb ik de prijs nu eenmalig verlaagd naar € 175,-.

Ik geef je de garantie dat als je alle stappen uit het programma hebt gevolgd je rust in je hoofd & rust in de tent hebt!

Daar ben ik zo zeker van dat je 3 dagen geheel vrijblijvend mag proberen. Voldoet het programma niet aan jouw verwachtingen, dan krijg je zonder vragen je geld terug.

Ben jij toe aan een structurele oplossing om een (dreigende) burn out te voorkomen of wil je gewoon meer grip en meer plezier in je leven?

Meld je dan nu aan!

FLONKER coaching

Makkelijk bereikbaar

Praktisch

Verhelderend

‘To the point’

Oplossingsgericht

Contact