Online video programma

DE ONLINE CURSUSSEN VAN FLONKER

Wil je wel de gedegen kennis en inhoud van de coaching, maar graag in je eigen tijd en tempo?

De Online cursussen van Flonker bieden je een stap voor stap programma voor echte verandering.

Wil jij leren je grenzen aan te geven, jezelf serieus te nemen en te leven vanuit focus en flow?

Volg dan één van onze online programma's!

Nieuwe cursus!
In 30 dagen rust in de tent!

Beschikbaar over:

Dagen
Uren
Minuten

In 30 dagen rust in de tent

Voor veel, voornamelijk jonge vrouwen met kinderen, een relatie en een baan lijkt het alsof je de hele dag achter iedereen aan het aan rennen bent. Je bent de hele dag rommel aan het opruimen, je denkt aan het maken van afspraken, voor de tandarts of aan traktaties op school. Je brengt de kinderen naar clubjes, hebt wellicht ook nog ouders die wat van je verwachten, je doet de boodschappen en hebt ook nog je eigen sport en heel af en toe een avondje weg met vriendinnen. En, o,ja, ook soms nog een avondje op de bank met je partner met een glas wijn en een goed gesprek. Maar meestal ben je dan al moe... En je partner wil van alles wel doen, maar dan wel op zijn manier. En dan kun je het eigenlijk net zo makkelijk zelf!

Kortom: Je wordt gek van alles!!!!

Hoe zou je het vinden als je niet meer zo achter de feiten aan zou hoeven hollen, als je overzicht had en dingen los kon laten. Als je kunt voelen wanneer de grens bereikt is en dan ook daadwerkelijk nee zou kunnen zeggen. Niet als het water je al over de schoenen stroomt, maar op tijd. Zodat je de boodschap nog een beetje leuk kunt brengen en niet alleen maar weerstand en ruzie oproept. Als je kinderen door jou rust ook rustiger worden? Als je partner weer als een blok voor je zou vallen en jullie samen kunnen genieten en je weer weet waarom je bij elkaar bent?

Klinkt onmogelijke? Dat is het niet. Wil jij:

In 30 dagen rust in de tent

Lees gerust even verder, dan vertel ik jou hoe je rust in de tent kunt krijgen! Misschien heb je het gratis Ebook Ik word gek van alles al gelezen? Daar staat heel veel informatie in over hoe je een burn out kunt voorkomen. Maar dat is maar de helft van het verhaal. Het grote geheim van Rust in de Tent is een structureel andere manier van dingen organiseren. Het geheime ingrediënt dat in elke een op een coaching bij ons werkt is ritme en regelmaat.
Je ergens in storten en dan na een paar dagen uitgeteld in de touwen hangen ken je waarschijnlijk wel. Goede bedoelingen zijn goed als begin maar niet als manier om structureel iets te veranderen.

De oplossing is simpel!

Om structureel iets te veranderen heb je een concreet en consequent plan nodig. Dit plan hebben we stap voor stap voor jou uitgeschreven. We hebben niet alleen tekst, maar ook video's en een mooi vormgegeven praktisch werkboek voor je gemaakt. Het is niet ingewikkeld: als jij elke dag (weekenden vrij!) een half uur vrij maakt en de opdracht voor die dag doet, garanderen wij dat je na 30 dagen rust niet alleen rust in de tent, maar ook in je hoofd hebt!
En als je nu denkt: waar haal ik dat halve uur per dag vandaan: ook daar hebben we een oplossing voor.

Uitstellen geeft alleen maar meer stress!

De reden dat we dit programma voor jou hebben gemaakt is omdat we al heel veel van onze coaching cliënten hebben kunnen helpen met dit programma. Zij hebben de stap gezet en hebben nu rust in de tent. En behalve dat: zij hebben een programma en een werkwijze die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken om ook daadwerkelijk rust in de tent te houden. Lees maar even mee:
Review
Review
Review
Review

Ben jij bereid om 30 dagen een half uur te investeren (weekenden vrij)?

Dan biedt dit programma je precies wat je nodig hebt om rust in de tent te krijgen!

Geschreven door een psycholoog/coach/relatietherapeut met jarenlange ervaring en veel kennis van zaken. Een programma gebaseerd op de praktijk, met alle kennis van een op een coaching. Praktisch concreet, bomvol informatie en effectieve handvaten.

Het enige wat je hoeft te doen is elke dag (weekenden vrij) een half uur vrij te maken om met de oefeningen aan de slag te gaan.


Wil jij Rust in de tent in 30 dagen?

In de live coaching vragen we voor dit programma € 2250,-. Online is het minstens € 750,- waard. Maar omdat ik de informatie graag voor veel mensen beschikbaar wil maken graag veel mensen wil helpen heb ik de prijs nu tijdelijk verlaagd naar € 175,-.
Dit is niet zo maar een programma! Ik geef je de garantie dat als je alle stappen uit het programma hebt gevolgd je rust in je hoofd & rust in de tent hebt!
Daar ben ik zo zeker van dat je het programma 5 dagen geheel vrijblijvend mag proberen. Voldoet het programma niet aan jouw verwachtingen, dan krijg je zonder vragen je geld terug. Ben jij toe aan een structurele oplossing om een (dreigende) burn out te voorkomen of wil je gewoon meer grip en meer plezier in je leven? Meld je dan nu aan!

In 30 dagen Rust in de tent!

FLONKER coaching

Makkelijk bereikbaar

Praktisch

Verhelderend

‘To the point’

Oplossingsgericht

Contact