programma

persoonlijke effectiviteit

Leef het leven dat bij jou past

Wat kan coaching op persoonlijke effectiviteit
voor jou betekenen

Persoonlijke effectiviteit is voor iedereen wat anders. In een vrijblijvende intake kijken we samen wat jij wilt. 
Voorbeelden zijn bijvoorbeeld:

Betere energiebalans

Een betere energiebalans door andere, meer passende strategieën in te zetten (slimmer werken in plaats van harder werken)

Rust

Het effectief creëren van rust- en oplaadmomenten

Keuzes maken

Leren keuzes te maken vanuit jezelf, resulterend in een stabiel, stevig en rustig gevoel

Regie

Concrete handvatten om regie te voelen zonder daar je best voor te hoeven doen

Versla je monsters

Het onderzoeken van eventuele weerstanden en beperkingen om te komen tot verandering

Uitgaan van eigen kracht

Minder uitgaan van verwachtingen van anderen, meer vanuit eigen kennis, expertise en vaardigheden

Eigen werkstijl

Uitdragen van eigen werkstijl, verwoorden van standpunten, staan voor wat je vindt, aangeven van grenzen

Focus

Ontwikkelen van een evenwichtiger focus (minder piekbelasting, meer stabiliteit in aandacht en concentratie)

Omgaan met irritatie

Verwerken (oude) boosheid, reguleren onrust en irritatie

Zelfvertrouwen

Tevreden zijn met eigen inbreng, uitgaan van jezelf

Goede balans werk privé

Zorgen voor een goede balans tussen werk en privé

Passende werkomgeving

Onderzoeken welke werkomgeving past, dan wel het kunnen creëren van een werkomgeving die past

Voordelen van coaching

Je kunt veel kennis uit boeken halen, maar om je gevoel goed te laten werken én om er achter te komen wat de kern is, kan een goede coach met een scherpe blik en een heleboel ervaring je veel sneller op het juiste pad krijgen. 

Zonde om te blijven zoeken als de antwoorden voor het oprapen liggen!

Voor wie is deze coaching

Snelle denkers die graag resultaat zien, die willen weten waarom iets werkt en die beter gebruik willen maken van hun energie, kracht en gevoel.

Investering

Veel bedrijven/werkgevers hebben mogelijkheden voor vergoeding, vanuit een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP), burn-out preventie of re-integratie programma’s. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor belastingteruggave voor  werk gerelateerde cursussen en programma’s.

Persoonlijke effectiviteit

Jaarpakket
4000,- ex BTW
 • Vrijblijvende Intake
 • 20 Uur Coaching
 • Flexibel in te zetten
 • Profieltest
 • Gratis Boek "Gevoel is heel Logisch"
  twv € 24,95
 • € 500- korting ten opzichte van de reguliere uurprijs!

Persoonlijke effectiviteit

de onderste steen
2250,- ex BTW
 • Vrijblijvende Intake
 • 10 Uur Coaching
 • Flexibel in te zetten
 • Profieltest
 • Gratis boek "Gevoel is heel Logisch" twv € 24,95

Persoonlijke effectiviteit

Kort maar krachtig
1125,- ex BTW
 • Vrijblijvende Intake
 • 5 Uur Coaching
 • Flexibel in te zetten

FAQ

Staat je vraag er niet bij? Mail gerust naar secretariaat@flonker.nl 

We helpen je graag met een persoonlijke intake om te kijken wat het beste bij je past.

Gevoel is heel logisch. Als je weet hoe het werkt kun je er je voordeel mee doen. Als je last hebt van onrust, angst, verdriet of boosheid is het slim om te weten hoe je daar mee om kunt gaan. Dan heb je er minder last van en kun je meer doen wat bij jou past.

Een intake kunnen we vaak binnen een week plannen. Inplannen van het vervolg hangt even af van de agenda’s, maar het streven is altijd binnen twee weken na de intake.

We houden niet van teveel administratie, vandaar dat we een factuur in 1x factureren. Wil je toch graag in termijnen betalen, neem dan even contact op met secretariaat@flonker.nl.

Wat anderen zeggen over de coaching...

Testimonials

”Joke werd mij via via aangeraden en dat is één van de beste adviezen die ik heb gekregen. Een eerdere ervaring met een psycholoog had me wat sceptisch gemaakt, maar Joke verstaat haar vak als geen ander. Geen eindeloze intakesessies of vragenlijsten maar ze gaat direct aan de slag. 

Joke is een warme, nuchtere persoonlijkheid met een groot gevoel voor humor waardoor het soms bijna voelt alsof je voor je plezier met haar afspreekt. Ze werkt heel praktisch en duidelijk en heeft enorm veel kennis. De manier waarop ze verstand en gevoel met elkaar kan verbinden is verhelderend en verfrissend. 

Al na een paar sessies voelde ik me een compleet ander mens! Ik kan Joke iedereen aanraden.

Group 1 (4)

A.A.

Leerkracht Vo, 30jaar

Ik kwam bij Joke omdat ik in mijn nieuwe baan overspoelt werd door eisen, vragen, verwachtingen (van anderen en van mezelf).

Daarbij speelde er e.e.a. in mijn privé situatie waardoor ik niet goed meer wist hoe ik me tot verschillende vraagstukken moest verhouden en ik erg onzeker werd over mijn eigen functioneren. Waar moest ik immers mijn tijd vandaan halen, welke prioriteiten moest ik voorrang geven en het allerbelangrijkste waar lagen mijn grenzen en hoe ging ik dat communiceren?

De gesprekken met Joke gaven me al heel snel het vertrouwen in mijn eigen kunnen terug. Hierdoor ontstond overzicht om vanuit daar beslissingen te kunnen nemen op basis van mijn eigen normen en waarden. Ik besloot om te stoppen met de baan die niet gezond voor me was, omdat ik weer scherp kon kijken. De praktische aanpak, concrete tools, de spiegel en het kunnen ventileren bij Joke hebben mij hierin geholpen.

Group 1 (4)

L.

manager 33 jaar

Ik heb je coaching als heel prettig ervaren. Duidelijk, nuchter, regelmatig confronterend, zeer verhelderend en altijd met gevoel.

Ik heb er veel aan gehad, ik heb mezelf beter leren kennen en heb inzicht gekregen in mijn denken en handelen (en valkuilen). En niet alleen mbt mezelf maar ook mbt mijn relatie.

Daarbij vind ik je, naast je rechtlijnige nuchterheid een zeer empathisch persoon, een gevoelsmens, je weet een veilige sfeer te creëren waardoor het me niet veel moeite kostte open te zijn over mijn problemen en gevoelens.

Group 1 (4)

fysiotherapeut

man, 37 jaar

In mijn werk liep ik aan tegen het vinden van een balans tussen mijn eigen koers willen varen en de belangen van de organisatie behartigen. Leren van andere werkwijzen die collega’s inzetten zonder dat ik mezelf aanpas aan een werkwijze die niet bij me past. Ik loop er regelmatig tegenaan dat ik me wat een vreemde eend in de bijt voel, ik lijk vaak anders te denken dan mijn collega’s.

Eerder liep ik daar in vast door te gaan twijfelen aan mijn eigen aanpak… tegenwoordig laat ik dat meer los en bij de ander en doe ik wat bij mij past. En hoe je grenzen aan kunt geven over (soms extra toegewezen) taken zonder dat je daarmee overkomt alsof je je werk niet aankan of alsof je je verantwoordelijkheden niet wil nemen…

Joke doorziet snel de situatie en waar de kern van het “probleem” zit. Ze zegt wat ze denkt, is liever confronterend waarbij ze checkt of ze goed zit dan dat ze erom heen draait of veel tijd verspilt in een poging gevoelens te sparen. Ik hou daarvan, bij mij werkt dat goed. Ze voelt mensen goed aan en kan in een gesprek met meerdere mensen meerzijdig partijdig zijn. Ze luistert zonder oordeel en geeft opbouwende feedback die steunend voelt. Ik heb veel geleerd over mezelf en waarom ik doe wat ik doe. Wat ik belangrijk vind in het leven en wanneer de meeste energie stroomt.

Group 1 (4)

N. b.

Manager lentis

Get Started - Call To Action

FLONKER coaching

Makkelijk bereikbaar

Praktisch

Verhelderend

‘To the point’

Oplossingsgericht

Contact