fbpx

GEVOEL IS HEEL LOGISCH

ALS JE WEET HOE HET WERKT Praktisch boek over gevoel

Wil je alvast een voorproefje? Klik dan hieronder voor het inkijkexemplaar

Gevoel is heel logisch!

Je komt deze tekst steeds weer tegen op deze website en daar is een reden voor. Het gaat om de combinatie van denken en voelen: het integreren van beide. Als je dat goed doet heb je niet alleen jouw doel voor je leven, maar een oplossing voor al je problemen. Je kunt anderen niet veranderen, maar wel hoe je omgaat met wat jij mee maakt.

Denken + Voelen = Weten

Waarom dit boek??

In dit boek leg ik je mijn model uit: het Flonker Integratiemodel. Geen ingewikkeld theoretisch model, maar een heel praktisch en -uiteraard- logisch model. Gebaseerd op veel wetenschappelijk (neurologisch) onderzoek naar gevoel en mijn jarenlange ervaring met mensen in mijn praktijk.  Met voorbeelden en een praktische handleiding in 7 stappen. 
Praten over gevoel is een uitdaging, maar als je de woorden hebt wordt het een stuk makkelijker! 

Ik heb dit boek speciaal voor nuchtere mensen geschreven, gevoel is namelijk zeker ook heel nuttig en praktisch!

Book Specification

Gevoel is een signaal, heeft betekenis en leidt tot een strategie

Testimonials

Dit schreven lezers op bol.com over Gevoel is heel logisch, als je weet hoe het werkt

Eindelijk een boek dat kort en duidelijk is wat te doen met emoties.bDit boek heeft mij erg geholpen om helder te maken en grip te krijgen op mijn beperkende emoties. Het leest heerlijk door en aan het einde staan ook nog eens praktische oefeningen en tips waar je echt wat aan hebt! Kort om…. Aanrader!
Toegankelijk Praktisch Inspirerend

Martijn Blijswijk

Muziekdocent

Een goed te begrijpen boek over hoe emoties werken en hoe je ermee om kan gaan. Eindelijk eens geen dikke pil die je moet doorwerken vol met opdrachten die je niet verder helpen. Dit boek is juist heel eenvoudig en duidelijk geschreven. Ik las het in een keer uit! Er wordt heel simpel uitgelegd hoe emoties werken en vervolgens worden handige tips gegeven over wat je kan doen om negatieve emoties om te buigen. Echt een aanrader voor iedereen die weleens last heeft van emoties!
Toegankelijk

Praktisch Concreet

HK Dijkstra

en toegankelijk geschreven boek. Heeft mij veel zelfinzicht gegeven en goed geholpen. Mede dankzij de tips en oefeningen. Iedereen die 'worstelt' met gevoel kan ik dit boek aanraden. Het heeft mij echt geholp. Toegankelijk Praktisch Concreet Een zeer helder.

Doeke123

In dit boek wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd hoe ‘gevoel’ werkt én wat je zelf kunt doen om dit te beïnvloeden. Geschreven met een vleugje humor en een pragmatische benadering. Als afsluiting staan in het boek een aantal oefeningen die je zelf kunt toepassen. En geloof me: het helpt echt! Toegankelijk Praktisch Verrassend.

Monkita