fbpx

Gun jezelf een snelle relatie boost met onze effectieve relatie APK

Play Video

Help, mijn relatie verzuipt!

Vind samen je oplossing en krijg praktische handvatten

Jullie vonden elkaar vast heel leuk toen je elkaar leerde kennen? Dat is vast ook de reden dat jullie nog steeds bij elkaar zijn. Maar een relatie is nooit alleen maar leuk en relaxed. Zeker niet als je in het leven van alles meemaakt. Ook een relatie kan in een burn-out terechtkomen: het voelt zwaar, moeilijk en uitputtend. Je wilt wel graag anders, maar je weet niet hoe.

Play Video

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn om in één sessie de boel weer op de rit te krijgen. En eerlijk is eerlijk, soms zijn daar meerdere sessies voor nodig. Maar tijdens deze eenmalige APK sessie kunnen we wel kijken waar het mis gaat. En dat ligt vaak op een heel ander vlak dan je denkt! In de APK kijken we als het ware even onder de motorkap: naar wat er achter al het onbegrip, de wrevel, onmacht en onvrede ligt. Daar waar de oplossingen ook liggen. 

Vergroot de kwaliteit van je relatie

Eigenlijk wel gek dat je wel je auto regelmatig na laat kijken, maar dat je er bij je relatie maar van uit gaat dat het allemaal wel goed blijft gaan! Ook aan je relatie moet je onderhoud plegen. Een relatie schiet er vaak bij in: er gaat eerst tijd naar de kinderen, werk, familie, sociale contacten enzovoorts en als er dan nog wat tijd overblijft….

Terwijl een goede relatie je kan beschermen tegen gezondheidsklachten, burn-out & depressie. 
Een goede relatie verlengt je leven en vergroot je kwaliteit van leven.

” Als je op zoek bent naar een betrokken en effectieve relatiecoach, kan ik Joke zonder enige twijfel aanbevelen. Joke brengt een perfecte balans van professionele kennis en empathie in haar coaching. Haar advies gaf altijd nieuwe inzichten, en was praktisch en toepasbaar. “

Alex 
Online Business Coach

” Ik heb je coaching als heel prettig ervaren. Duidelijk, nuchter, regelmatig confronterend, zeer verhelderend en altijd met gevoel. Ik heb er veel aan gehad, ik heb mezelf beter leren kennen en heb inzicht gekregen in mijn eigen denken en handelen (en valkuilen) en ook in die van mijn partner. “

Anoniem (34 jaar)
Fysiotherapeut 

” Mijn partner wilde niet mee naar relatie coaching. Je verhaal vertellen aan vreemden vond hij niet nodig. Ik ben blij dat we wel de relatie APK hebben gevolgd: het ging natuurlijk over ons, maar het was ook een soort cursus over relaties. We hebben beide veel geleerd. Zowel over onszelf als over de ander. Ik weet zeker dat als we het weer moeilijk krijgen, dat mijn partner er dan geen probleem mee zou hebben om naar relatie coaching bij Joke te gaan. “

Bianca
Manager

Flonker coaching is ontstaan vanuit psychologenpraktijk Flonker. We hebben dus alle kennis over protocollen en behandelmogelijkheden van Relatietherapie (Systeemtherapie, Emotional Focussed Therapie (EFT), geweldloos communiceren, enzovoorts). En van daaruit hebben we onze eigen Feelings Based Coaching methode ontwikkeld.

Wij zijn blij met gevoel

Veel coaching is erop gericht om te zorgen dat je geen last meer hebt van iets. Wij zijn juist blij als je ergens 'last' van hebt, want dat gevoel is een duidelijk signaal, een waarschuwing dat er ergens iets niet klopt. En gelukkig maar, want dan weet je dat er wat moet veranderen!

Direct door naar de oplossing!

We werken graag doelgericht: waar heb je last van en wat zou je graag willen? Niet te zweverig, maar lekker concreet. We gebruiken modellen om duidelijk te maken in welke patronen jullie terecht zijn gekomen en we bespreken gelijk hoe je het anders kunt aanpakken. De sessie geeft praktische handvatten om ook thuis mee te kunnen oefenen.

Ik vond de APK een hele fijne sessie. De patronen in onze relatie kwamen heel duidelijk naar voren en we hebben veel tips gekregen over hoe we anders met elkaar om kunnen gaan. Vooral over hoe je uit je overlevingsstand moet komen. Dit is een aanrader! “

Vincent (42 jaar)
leerkracht

Wist je dat werkgevers vaak onze programma's vergoeden?

Vaak betalen werkgevers mee aan programma’s. Zeker als je ook een opleidingsbudget hebt. We kunnen hiervoor een onderbouwing en offerte maken. Vraag even bij de intake, we helpen je hier graag mee.

De normale prijs voor een relatie-APK is €395,- excl. BTW, maar tijdelijk hebben we een aantrekkelijke aanbieding. Voor iedereen die tijdens de kerstvakantie niet voldoende aandacht aan zijn of haar relatie heeft kunnen besteden, bieden we de relatie-APK nu aan voor slechts €150,- excl. BTW

In een tweeënhalf uur durende sessie bespreken we alle zaken die voor jullie van belang zijn, zoals bijvoorbeeld:

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Samen kijken we wat er nodig is om je relatie weer vlot te trekken. Zodat je weer net zo verliefd kunt zijn als in het begin.

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.

Download dit E-Book

Te hard je best doen werkt niet, maar wat werkt wel? Daarover gaat dit e-book!