fbpx

Flonker Coaching:

Relatie coaching

Versterk relaties met deskundige begeleiding voor betere verbinding en communicatie.

Heeft jullie relatie betere tijden gekend? Is de klad erin gekomen en zijn jullie uit elkaar gegroeid? Vraag je je af of je nog wel naar huis wilt aan het einde van de dag? Of lukt het jullie maar niet om ruzies te voorkomen of te stoppen? Kan een kleine oorzaak een grote ruzie veroorzaken waarbij je je achteraf afvraagt waarom jullie eigenlijk ruzie hebben gehad? 

Houden jullie van elkaar, maar lijken jullie niet met, en niet zonder elkaar te kunnen? Of spelen er patronen van vroeger mee, die blauwe plekken hebben veroorzaakt en meer bepalen dan je lief is?

Als het simpel was hadden jullie het al opgelost. Sommige problemen spelen zich af ‘onder water’. Als je deze niet op het juiste niveau oplost zullen ze steeds weer terugkomen, totdat de energie op is en je relatie over. Laat het niet zover komen, we helpen jullie graag puzzelen om de angel uit de ruzies te halen of te onderzoeken of je relatie nog levensvatbaar is.

 

Los conflicten op en voel weer verbinding

Verbinden met anderen is één van de kernbehoeften van mensen. Een goede relatie geeft energie. Als je je onvoldoende gesteund en gewaardeerd voelt kan er overlevingsgedrag ontstaan in een relatie: op slot schieten, je terugtrekken of juist vol in de aanval gaan. Check je relatie met een relatie APK of ga aan de slag met het veranderen van jullie patronen met behulp van Relatie coaching.

Waarom mensen graag met ons werken
Meer weten over Relatie coaching?

Neem contact op of plan een
vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Los conflicten op en voel weer verbinding

Over Relatie coaching

Verbinden met anderen is één van de kernbehoeften van mensen. Een goede relatie geeft energie. Als je je onvoldoende gesteund en gewaardeerd voelt kan er overlevingsgedrag ontstaan in een relatie: op slot schieten, je terugtrekken of juist vol in de aanval gaan. Check je relatie met een relatie APK of ga aan de slag met het veranderen van jullie patronen met behulp van Relatie coaching.

Wat kan een Relatie APK of Relatiecoaching voor jou betekenen?

Inzicht in patronen

Het automatisch reageren op elkaar en hoe je daarin kunt veranderen

Herkennen van emotionele blauwe plekken

Omgaan met wederzijdse gevoeligheden

Herkennen van overlevingsgedrag

Als vechten of vluchten de overhand neemt

Herstellen van vertrouwen

Als het vertrouwen beschadigd is geweest

Balans in vrijheid en verbondenheid

Balans tussen jezelf zijn en je aanpassen in de relatie

De invloed van familie

Als anderen tussen jou en je partner komen te staan

Betere verdeling van verantwoordelijkheden

Een gelijkwaardige relatie en een goede afstemming in taken

Opvoeding van kinderen

Het samen vormgeven aan een passende opvoeding

Ideeën over geld

Verschillende stijlen in omgaan met geld

Intimiteit en seksualiteit

Verbonden voelen in de relatie

Omgaan met ziekte

De impact van lichamelijke of psychische ziekte op de relatie

Grensoverschrijdend gedrag

Overmatig alcohol- of druggebruik, onderling agressief gedrag
Ontdek wat Relatie coaching jou oplevert in een vrijblijvend gesprek!

Werkwijze

Dit kun je verwachten

Onze coachingsprogramma’s geven je een idee van de meest voorkomende problemen die mensen hebben. Maar iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Het gaat ook niet om het programma, maar om jou. Daarom beginnen we altijd met een intake:

1. Intake

Bij de intake stellen we altijd twee vragen: waar heb je last van en hoe zou je het graag anders willen zien? Beide vragen helpen ons om beter inzicht te krijgen in jouw situatie, zodat we je op de best mogelijke manier kunnen helpen. Vervolgens leggen we uit hoe wij werken en wat we specifiek voor jou zouden kunnen doen. Als dat past en als jij het gevoel hebt dat het klikt kunnen we door. Dat is overigens ook de reden dat we al zoveel informatie over onze coaches op de website hebben staan: wij vinden het ook heel belangrijk dat er een goede klik is. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde coach, geef dat dan vooral aan! De intake duurt ongeveer een half uur en is kosteloos.

2. Aan de slag

Onze manier van werken is dat we graag snel naar de kern gaan en problemen daar oplossen waar het pijn doet. Dat is soms moeilijk, maar het is wel de plek waar de oplossingen liggen: je wilt toch graag minder last hebben van waar je mee zit? Het geeft niet als je er tegenop ziet of niet weet hoe het moet: daar zijn wij voor. Wij helpen je met dit proces. Kort samengevat: wij weten de route naar de oplossing, jij bepaalt het tempo. Overigens leggen we je dit allemaal uitgebreid uit als we aan de slag gaan. De problemen kunnen pijnlijk zijn, onze oplossingen zijn praktisch, logisch en effectief.

3. De resultaten

Het geheim van goede coaching is dat je loslaat wat niet goed voor je is en kiest voor wat je wel wilt. Als je niet bang meer bent voor gevoelens van angst en onrust, heb je alle vrijheid om keuzes te maken, je grenzen aan te geven en vanuit rust en vertrouwen je leven vorm te geven. Dat is een vaardigheid waar je de rest van je leven gebruik van kunt maken.

Tarieven

Een waardevolle inverstering

Investeren in jezelf is vaak een lastig punt. Je vindt dat je het zelf moet doen. Het lukt anderen toch ook? Maar de vraag is eigenlijk: als jij goed voor jezelf zorgt, wil je dan ook niet de beste hulp die je kunt krijgen? Zodat je snel weer lekker in je vel zit en je energie kunt besteden aan de dingen waar je blij en gelukkig van wordt?

We werken met vaste pakketten van 5, 10 of 15 sessies*. In de intake kun je samen met je coach kijken wat het beste bij jou past. De prijzen zijn ook simpel: € 1000,- voor 5 sessie, € 2000,- voor 10 sessies en € 3000,- voor 15 sessies, allemaal excl. BTW. 

Vaak betalen werkgevers mee aan programma’s. We kunnen hiervoor een onderbouwing en offerte maken. Vraag je coach even bij de intake, we helpen je hier graag mee.

Veel gestelde vragen

Antwoorden op vragen

Natuurlijk kan dat. Ook als je zelf liever uitzoekt hoe dingen bij jou werken. Overigens is het wel interessant dat je in je eentje je relatie op wilt lossen. Misschien onderdeel van het patroon?
Dat is een hele belangrijke vraag. Je wilt geen energie stoppen in een relatie die je al (te) veel energie heeft gekost. Er zijn een aantal vragen die je jezelf kunt stellen om te kijken of het nog goed kan komen: – Willen jullie allebei starten met relatiecoaching? – Hebben jullie een reden om bij elkaar te blijven? – Is er (ergens) nog liefde? – Zijn jullie bereid om het verhaal van de ander te horen? Er is maar een klein ‘haakje’ nodig om te kunnen beginnen met relatietherapie. Maar er moet een reden zijn waarom jullie (beide) aan de slag willen. Als je geen reden kunt vinden om te investeren in je relatie is het heel lastig om je relatie te redden.
We houden niet van teveel administratie, vandaar dat we een factuur in 1 keer factureren. Wil je toch graag in termijnen betalen, neem dan even contact op met secretariaat@flonker.nl.
Een intake kunnen we vaak binnen een week plannen. Inplannen van het vervolg hangt af van de agenda’s, maar het streven is altijd binnen twee weken na de intake.

Over Ons

Waarom zou je naar ons komen?

Wij zien coachen als een grote puzzel die gelegd moet worden en gebruiken jouw gevoel om te kijken welke puzzelstukjes anders gelegd moeten worden. Je gevoel vertelt je als er iets moet veranderen: Voel je je moe en uitgeput? Dikke kans dat je dan te lang over je grenzen heen bent gegaan of dingen doet die niet goed voor je zijn. Of anderen zijn te ver over jouw grenzen heen gegaan. Dat moet stoppen en daarom heb je geen energie meer. Voel je onrust en irritatie? Dan is de kans groot dat je je focus kwijt bent: je bent wel hard bezig, maar niet in de juiste richting. Je voelt die interne onrust en drive om (iets anders) te gaan doen. En de andere kant: als je wel merkt dat je goed in je vel zit, energie hebt en lekker in flow kunt werken, dan doe je precies wat de bedoeling is! Zo hebben alle gevoelens een functie: schaamte, falen, jaloezie, onzekerheid, schuldig voelen enzovoorts. Ga je te lang door, dan kun je ook fysieke klachten krijgen: hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, slaapproblemen, maagklachten of zelfs hartklachten.  Je niet goed voelen is niet erg, maar moet wel veranderen. Gevoelens wegdrukken en stug doorgaan kost veel energie en is op lange termijn slecht voor je gezondheid. Hoe je erachter komt wat er aan de hand is én wat je kunt doen om meer energie, flow en ontspanning te krijgen en te houden, dat kunnen wij je vertellen! We helpen je graag puzzelen: zodra de stukjes op hun plek liggen, merk je dat je van overleven weer gaat leven. En dat geeft heel veel energie!

Plan een kennismakingsgesprek

Wij nemen binnen twee werkdagen contact op via de methode van jouw voorkeur.