fbpx

Mijn verhaal

Door jong te beginnen met ondernemen heb ik geleerd hoe het is om een idee om te zetten naar een concreet bedrijf met een goed product en een duurzaam businessmodel.

Ik heb veel successen gehad in mijn bedrijven. Ik weet hoe het spelletje werkt. Maar ik weet ook hoe het is om tegenslagen te hebben en weer bij nul te beginnen. Als ondernemer kom je er achter dat het bouwen van een succesvolle onderneming niet enkel gaat over rozengeur en maneschijn en dat je vaak door schade en schande je weg moet zien te vinden op het speelveld.

Uiteindelijk komt het erop neer dat jij je bedrijf hebt en niet andersom.

Succesvolle ondernemers worden gevormd op de momenten dat het mis gaat. De manier waarop je met tegenslag omgaat, vormt je. Zie je tegenslag als het einde van je bedrijf of als een startpunt om je bedrijf naar een nieuw niveau te brengen?

Ook als het best goed gaat en je wilt upscalen gaat dat ongetwijfeld onrust geven. De kunst is om richting te geven aan de onrust zodat je kunt groeien.

Daarom werk ik ook graag samen met de andere coaches van Flonker. Zij weten hoe je de gevoelens van tegenslag, angst, paniek en onrust kunt omzetten naar focus en de kracht om de veranderingen door te voeren die noodzakelijk zijn.

En ik kan je vertellen wat er nodig is om je bedrijf gezond te maken, te upscalen of verkoopklaar te maken. Van visie tot praktische doelen, van inkoop tot sales en van medewerkers tot leiderschap. Op zowel tactisch als strategisch niveau.

Ik kijk graag met je mee: de mensen waar ik mee heb samengewerkt omschrijven mij als recht door zee, praktisch en taakgericht.

Want soms is het verstandiger om te leren van iemand anders zijn kennis en ervaring om sneller te komen tot resultaat en oplossingen voor de uitdagingen waar menig ondernemer mee te maken krijgt.

Een intake is gratis, ik hoor graag van je wat je anders wilt in je bedrijf en in je leven.

Deze website is met zorg gemaakt en grondig gecheckt. Ondanks deze zorgvuldigheid kunnen er (type-)fouten voorkomen. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan deze website.

Get In Touch

© Copyright 2022 powered by FLONKER