fbpx

Leven vanuit Flow


GENIUSU TALENTEN TEST

“Everybody is a genius,
But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid”

Albert Einstein

Waarom zou je deze test doen?

Om jezelf beter
te leren kennen

Als je niet goed weet wie je zelf bent, of wat je met je leven wilt, kan deze test je helpen om meer duidelijkheid te krijgen over welke richting bij jou past

Om een keuze te
maken over je werk

Zit je niet lekker op je werk? Weet je niet of je wat anders moet zoeken of je huidige werk eens onder de loep moet nemen? Hoe kun je zorgen dat je werk beter bij jou past?

Om jezelf en anderen beter te begrijpen

Wil je weten met wie je het beste samen kunt werken en waarom? Wil je weten hoe je die collega waar het niet mee klikt toch kunt waarderen of in elk geval kunt zorgen dat je er geen last meer van hebt?

Welk leven past bij jou?

Welk pad zou jou helpen om je een genie te voelen? 
De test vertelt je wat je natuurlijke talenten zijn en wat voor soort werk en relaties van nature het beste bij je passen. 
 
Als je doet wat bij je past, je eigen genialiteit volgt,  wordt je leven een heel stuk leuker en makkelijker.
 
Niet meer over je grenzen gaan, geen dingen meer doen die teveel energie kosten. Maar de dingen doen die je energie geven. Waardoor je sneller je doel bereikt en ook beter kunt ontspannen en genieten.
Dat is goed voor jezelf, voor je relaties, maar ook voor de samenwerking met anderen, je werkflow en je financiën! 
 
Ontdek hoe je op je natuurlijke manier kunt leren, leiden, leven en liefhebben, en hoe je het genie in jezelf kunt laten groeien.

Ontwikkeld door
Roger James Hamilton

Deze test is ontwikkeld door Roger James Hamilton. Roger is, zoals hij het zelf omschrijft, een futurist, sociaal ondernemer, bestsellerauteur van het boek The Millionaire Master Plan, oprichter van het Entrepreneurs Institute en ontwikkelaar van onder andere de GeniusU Talent Dynamics Test zoals de test officieel heet.
 
Roger heeft een model ontwikkeld waarbij je niet alleen  een overzicht van karaktereigenschappen krijgt, maar ook heel veel praktische handvaten in het zoeken van de werkzaamheden, mensen en omgeving die bij jou passen. 
 
En laten wij nu ook heel erg van de praktische handvaten zijn!
 
De test is ondertussen door meer dan 800.000 mensen wereldwijd gebruikt. Wij werken al sinds 2017 met deze test. 
 
Voor deze test heeft Roger James Hamilton het beste van de Oosterse wereld (zoals I Tjing en Ikigai) gecombineerd met het beste van de Westerse wereld (zoals de archetypen van Carl Jung waarop veel moderne psychometrische test zijn gebaseerd).

De test leidt tot 8 intuïtieve profielen of rollen die makkelijk te herkennen zijn bij jezelf, maar ook bij anderen. 
Elk profiel heeft zijn eigen ‘way of life’: een set regels en uitgangspunten die maken dat je het leven kunt leven dat bij jou past. Daarbij wordt uitgegaan van het soort energie waar jij het beste uit de verf komt. 

Net als de vis in het water, de vogel in de lucht, de aap in de boom of de worm in de grond.
De vraag is waar jij je het beste thuis voelt!

De perfecte oplossing

Heb jij een specifiek probleem of vraag?
Bijvoorbeeld of je een baan wel of niet moet nemen. Of hoe je om moet gaan met een situatie op je werk? Of omdat je meer zicht wilt hebben op wie je bent?
 
Combineer dan de test met een coaching gesprek. We  helpen je bij het vinden van de oplossing die bij jou past. To the point, praktisch en concreet!

Talenten test van GeniusU

Let op: de test is in het Engels

Genius U Talent Test

60,- exclusief BTW
  • Waar word jij blij van en wat moet je niet teveel doen? Welke mensen heb jij om je heen nodig om goed uit de verf te komen? En wat voor soort werk past bij je? Vul de test in en krijg praktische antwoorden!
  • Inclusief uitgebreide handleiding en bonusaanbiedingen (let op, de test en handleiding zijn in het Engels).

Genius U Talent Test + Debriefing

350,- exclusief BTW
  • Deze test geeft niet alleen een overzicht van karaktereigenschappen, maar geeft ook heel veel handvaten in het zoeken van de werkzaamheden, mensen en omgeving die bij jou passen. 
  • Doe de test en maak een afspraak voor een online of face to face debriefing & coaching sessie in Groningen. (Dit kan zowel in het Nederlands als in het Engels).
  • Leg je vraag uit aan het begin van de coachingsessie en we helpen je een concreet antwoord of oplossing te vinden voor je vraag. Gebaseerd op jouw testuitslag en specifiek voor jouw situatie.
  • Inclusief uitgebreide handleiding en bonusaanbiedingen (let op, de test en handleiding zijn in het Engels).

Wat zeggen anderen over de Test

Testimonials

De reden dat we deze test gebruiken is omdat we in de coaching merken dat het soms lastig is om te bedenken wat je wel wilt. 
Wat past bij jou, waar ben je goed in. 

Het maken van keuzes is soms lastig. Je doet iets al heel lang op een bepaalde manier.
En je voelt dat het niet het juiste is, maar wat dan wel???

Ook geeft de test inzicht in relaties met anderen. Waarom botst het zo met de een en kun je moeiteloos samenwerken met de ander?
En wie haalt eigenlijk het beste in jou naar boven?

Allemaal vragen die wij al voor onze clienten hebben kunnen beantwoorden!

Ik kwam eigenlijk met de vraag hoe ik creatiever kon worden in mijn werk. Ik vond namelijk dat ik dat moest zijn in mijn werk. Uit de test kwam dat ik het meest gelukkig word als ik met andere mensen kan samenwerken. Ik heb toevallig een heel creatieve baas en ik heb hem verteld dat ik heel graag zijn creatieve ideeën wil gaan uitvoeren. Hij blij en ik blij. Creatief zijn kost me nu geen energie meer omdat ik een punt op de horizon heb waar ik naar toe kan werken. En ik word heel blij van het vormgeven van zijn ideeën! Daarnaast heb ik een andere collega gezocht die heel blij wordt van organiseren. Samen hebben we nu een geoliede productiemachine gevormd en we produceren het ene mooie product na het andere!

J.P. 33 jaar werkzaam in sales & marketing

Mijn dochter en ik botsen nogal. We wilden graag uitzoeken hoe dat komt en wat we er aan kunnen doen. We hebben beide de test gedaan en daar kwam uit dat we van tegenovergestelde dingen blij worden. ik word blij van nieuwe dingen, nieuwe plannen en heb vrijheid nodig. Mijn dochter daarentegen wil weten waar ze aan toe is, houdt van duidelijkheid en structuur.

Dat dat zo was wisten we natuurlijk wel al. Maar nu we gezien hebben hoe de test werkt, zijn we gestopt met elkaar te zeggen dat de ander wat flexibeler moest zijn (mijn tekst) of dat ik eens moet beslissen wat ik wil en niet zo wispelturig moet zijn (haar tekst).

We proberen nu te zorgen dat we beide zoveel mogelijk onszelf kunnen zijn. Dat houdt onder andere in dat ik pas met plannen kom als ze een beetje concreet zijn en dat zij mij wat ruimte gunt om iets aan te kunnen passen. Dat werkt wonderbaarlijk goed.

Natuurlijk gaat het nog wel eens mis. Vooral als we beide moe zijn. Maar we ‘laten eerder los’ bij ruzie: we accepteren dat het soms gewoon even niet past. En dat is ook prima. Ik vond de test erg inzichtelijk en praktisch en kan hem zeker aanraden!

J.B. 51 jaar, eigen bedrijf

FAQ

Staat je vraag er niet bij? Mail dan gerust naar secretariaat@flonker.nl

Zodra je op de ‘Ja ik wil de test’ knop drukt ga je naar de betaalpagina. Na betaling ontvang je een mailtje met een token en een website url in je mailbox waarmee je de test kunt maken. Je krijgt de uitslag van de test en de handleiding/uitleg direct daarna in je mailbox.

Als je ook de debriefing/ coaching sessie hebt gekocht ontvang je daarnaast een link om een bespreking in te plannen. Je krijgt vervolgens weer een bevestiging voor de afspraak in je mailbox. 

Dat kan zeker. Je kunt het beste even een mailtje sturen met je vraag naar secretariaat@flonker.nl. 

Goede vraag. Een test is een middel, niet een doel. Er bestaan veel testen die gaan over je talenten en valkuilen (DISC, MDI, Belbin enz). De vraag is of jij de antwoorden hebt gekregen die je wilde. Als dat zo is zijn het prima testen.

Wij werken met deze test omdat deze test je kan helpen in flow te leven en te doen wat bij jou past. Door de duidelijke profielen en de interpretatie van de test kun je heel mooi voorspellen wat wel en niet werkt voor jou, maar ook welke stappen je moet nemen om nog beter te worden in wie je bent en duidelijk te krijgen met wie je goed kunt samenwerken en op welke manier. Overigens: ook als je niet goed kunt samenwerken met bepaalde collega’s, kan deze test je heel goed uitleggen waarom niet én hoe je op de beste manier, met zo weinig mogelijk energie het toch rustig kunt houden samen.