fbpx

Dag 21: Energie Verdelen

Je energie verdelen

Een beetje genoten van de ontspanning? Mensen die stoppen met verslaving vinden dit het allermoeilijkste: als alles goed gaat, wat dan??? Overleven is bekend, maar leven???

Een leuk boekje dat hierop aansluit is ‘Ja, maar wat als alles lukt?’ Van Berthold Gunster. Hij is een meester in het omdenken en het dingen van een andere kant bekijken.

Terug naar het hier en nu: hoe kom je aan meer energie.

Energie krijg je als je in Flow bent: als je dingen doet die bij je passen. En hou je als je niet teveel dingen doet die niet bij je passen.

Vandaar ook de vragen over hoe jij wilt dat je leven eruit ziet als jij het voor het zeggen hebt. En wat jij zou willen met de dingen waar je last van hebt. En de onderwerpen op je moodboard. 

De vraag voor vandaag : waar geef jij je energie aan en waar zou jij je energie aan willen geven?

Kijk eens naar je weekindeling en onderzoek of je je tijd wat anders in wilt gaan delen. Structurele aanpassingen werken het beste! Dus plan je ontspanning en tijd voor jezelf als dat is wat je nodig hebt.

Volgende week gaan we kijken hoe om kunt gaan met mensen die je energie kosten én hoe je kunt zorgen voor meer flow in je leven!

Goed weekend!